Φλόριντα: Τρία παιδιά έμεναν σε σπίτι - σκουπιδότοπο μαζί με 245 ζώα

Όλα ήταν κάτω από την ηλικία των 10 ετών.

Τρία μικρά κορίτσια - όλα κάτω από την ηλικία των 10 ετών - βρέθηκαν να ζουν σε ένα σπίτι μαζί με 245 ζώα, δήλωσε η αστυνομία. Ανάμεσά τους ήταν τέσσερα σκυλιά, 10 σκιουράκια sugar glider (σακχαροπέταυρος), ένα γουρουνάκι, 14 πτηνά και 60 αρουραίοι με 20 μωράκια.

«Δεν θα μπορούσατε να περπατήσετε πουθενά χωρίς να πατήσετε την ουρά, το σώμα ή τα περιττώματα των ζώων», έγραψε ο Άντονι Μπινζ, εκπρόσωπος της αστυνομικής υπηρεσίας Edgewater στη Φλόριδα, στην ένορκη κατάθεσή του.

«Υπήρχαν μύγες παντού και τα υπνοδωμάτια των παιδιών ήταν καλυμμένα με ένα σωρό σκουπίδια», συνέχισε.

Στο σπίτι ζούσαν με τους γονείς τους και τη σύντροφο του πατέρα τους, δήλωσε η αστυνομία.

Ο πατέρας τους, Γκρέγκ Νέλσον, κάλεσε την Κυριακή την αστυνομία και τιε αρμόδιες κοινωνικές υπηρεσία, αφού αποφάσισε να τερματίσει τη σχέση του με τη σύζυγό του, τη Σούζαν Νέλσον και τη φίλη του Μελίσσα Χάμιλτον, σύμφωνα με την ένορκη υπογραφή. Ήθελε να πάρει τα παιδιά μαζί του, αλλά η μητέρα τους δεν τον άφησε, είπε στην αστυνομία.

Πίστευε ότι η κατοικία ήταν ακατάλληλη για τα παιδιά, σύμφωνα με την ένορκη κατάθεση.

Μερικά από τα ζώα ήταν σε κλουβιά, ενώ άλλα περιφέρονταν ελεύθερα, έγραψε ο Μπινζ. Ορισμένα από τα ζώα που βρίσκονταν σε κλουβιά ήταν συνεχώς ανάμεσα από τα δικά τους κόπρανα και ούρα. Τα περισσότερα βρέθηκαν με ψύλλους. Αρκετά, επίσης, ήταν νεκρά.

Η αστυνομία δεν έχει ανακοινώσει πόσο καιρό ζούσαν τα παιδιά σε αυτό το σπίτι, που αργά ή γρήγορα θα επηρέαζε την υγεία τους. Πλέον, τα έχει αναλάβει κηδεμόνας.

Οι αρχές έχουν αρχίσει ήδη να αφαιρούν τα ζώα από το σπίτι του τρόμου.

Πηγή: CNN

Δημοφιλή