ΔΙΕΘΝΕΣ
04/07/2019 12:39 EEST | Updated 04/07/2019 12:43 EEST

Φλόριντα: Πώς ένας πατέρας έσωσε τα παιδιά του από καρχαρία

Μόλις ο ίδιος κατάλαβε τι συμβαίνει, άρχισε να φωνάζει έντρομος.

fergregory via Getty Images

Μία καθηλωτική εικόνα τράβηξε ένας άνδρας σε παραλία της Φλόριντα η οποία τα τελευταία 24ωρα κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Ο επαγγελματίας φωτογράφος απαθανάτισε τη στιγμή κατά την οποία μικρά παιδιά παίζουν ανέμελα στην θάλασσα, ενώ ένας καρχαρίας φαίνεται να τα πλησιάζει. Ο φωτογράφος είναι και ο πατέρας των παιδιών.

Ο Νταν Γουότσον ταξίδεψε στην παραλία Νιου Σμίρνα στη Φλόριντα με την οικογένειά του, ενώ κάποια στιγμή ενώ οι γονείς βρίσκονταν στην αμμουδιά, ο άνδρας αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το drone του για να βγάλει από ψηλά φωτογραφία τα παιδιά του να παίζουν.

Μόλις εκείνος συνειδητοποίησε τι συνέβαινε, φώναξε στη γυναίκα του να απομακρύνει αμέσως τα παιδιά από το νερό.

Ο Γουότσον είπε στο Fox 35 Orlando: «Ήμουν στην άκρη του νερού και μόλις είδα την εικόνα σοκαρίστηκα. Έβλεπα έναν καρχαρία να πλησιάζει τα παιδιά μου. Πόσο χειρότερο μπορεί να γίνει;»

Ο άνδρας κοινοποίησε τη φωτογραφία στο instagram. «Βλέπετε αυτή τη μαύρη σκιά που πλησιάζει τους ανθρώπους; Αυτή ήταν και η εικόνα που είδα εγώ», έγραψε ο Γουότσον.

Τελικά τα παιδιά του δεν έπαθαν τίποτα, ο καρχαρίας όμως δάγκωσε στο πόδι έναν σέρφερ ο οποίος αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται.

(Με πληροφορίες από Business Insider)

Sponsored Post