Φρεσκαρισμένη και με περισσότερο εξοπλισμό η Jaguar I-PACE

Αυτονομία έως 470 χλμ., ισχύς 400 hp, εκδόσεις R-Dynamic και στάνταρ σύστημαενημέρωσης και ψυχαγωγίας Pivi Pro
.
.
JAGUAR

Η Jaguar σκοπεύει να γίνει μια πλήρως ηλεκτρική, σύγχρονη μάρκα πολυτελείας από το 2025 κι έχει μπροστά της τρία χρόνια για να το πετύχει.

Το πρώτο της ηλεκτρικό μοντέλο, η Jaguar I-PACE, που λανσαρίστηκε το 2018, έχοντας κερδίσει πάνω από 90 παγκόσμια βραβεία, με χαμηλό κέντρο βάρους, προηγμένα συστήματα ανάρτησης και compact, αποδοτικούς ηλεκτροκινητήρες σε κάθε άξονα, προσφέρει πολύ καλή ισορροπία τετρακίνητης απόδοσης, φινέτσας και ευελιξίας.

Το 2023, η I-PACE ανανεώθηκε σε εμφάνιση και αναβαθμίστηκε σε εξοπλισμό. Η εμπρός μάσκα έχει τώρα μια λεία μορφή, βαμμένη σε Atlas Grey, ενώ φέρει το νέο -μαύρο και ασημί - λογότυπο της Jaguar στη μάσκα.

Τα διακοσμητικά του εμπρός προφυλακτήρα, τα κάτω διακοσμητικά των θυρών και ο πίσω διαχύτης είναι τώρα βαμμένα στο χρώμα του αμαξώματος, ενώ εκδόσεις όπως το 400 SPORT διαθέτουν μία διακριτική αεροτομή στην πίσω πόρτα, που αντικατοπτρίζει διακριτικά τις δυνατότητες επιδόσεων και το δυναμικό χαρακτήρα της I-PACE (στάνταρ σε όλα τα υπόλοιπα μοντέλα που εφοδιάζονται με ζάντες 22 ιντσών).

Όλες οι στάνταρ ζάντες υιοθετούν το σχέδιο diamond-turned, ενώ η εντυπωσιακή ζάντα Style 5069 22 ιντσών διαθέτει φινίρισμα Satin Grey που συμπληρώνεται από ανθρακονημάτινα ένθετα. Όλες οι 22άρες ζάντες μπορούν να παραγγέλνονται με ελαστικά All-Season αυτόματης στεγανοποίησης.

Το Black Pack ολοκληρώνει άριστα αυτές τις αναβαθμίσεις. Στάνταρ σε όλα τα μοντέλα από την έκδοση R-Dynamic SE, το φινίρισμα Gloss Black εφαρμόζεται στο πλαίσιο της μάσκας, στο περίγραμμα των παραθύρων, στα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών και στα πίσω λογότυπα.

.
.
JAGUAR

Υπάρχει επίσης η επιλογή μιας πανοραμικής οροφής που δημιουργεί αντίθεση και για πρώτη φορά προσφέρει τη δυνατότητα στους πελάτες να παραγγείλουν μαύρο φινίρισμα για το πίσω τμήμα της οροφής.

Η I-PACE εφοδιάζεται με αποδοτικούς ηλεκτροκινητήρες, ισχύος 400 hp, ενσωματωμένους στον εμπρός και πίσω άξονα, και μπορεί να επιταχύνει στα 0-100 χλμ./ώρα σε 4,8 δευτ.

Διαθέτει προηγμένη εμπρός ανάρτηση με διπλά ψαλίδια και η πίσω ανάρτηση Integral Link, χαμηλό κέντρο βάρους και ελαφριά, άκαμπτη αλουμινένια δομή του αμαξώματος. Η αερανάρτηση με ηλεκτρονικά ελεγχόμενη απόσβεση Adaptive Dynamics (στάνταρ στην έκδοση 400 SPORT) βελτιώνει περαιτέρω την άνεση και τον χειρισμό του αυτοκινήτου.

Η μπαταρία ιόντων λιθίου 90kWh της I-PACE προσφέρει αυτονομία έως 470χλμ.

Το μοντέλο φέρει την τεχνολογία «Preconditioning», που ενώ το όχημα είναι συνδεδεμένο, θερμαίνει ή ψύχει αυτόματα τη μπαταρία στην ιδανική θερμοκρασία και ταυτόχρονα κάνει το ίδιο για το εσωτερικό, προετοιμάζοντάς το για την έναρξη του ταξιδιού σας.

Όλα τα μοντέλα της γκάμας διαθέτουν το γρήγορο, διαισθητικό σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Pivi Pro, το οποίο προσφέρει απρόσκοπτη συνδεσιμότητα μέσω ασύρματου Apple CarPlay, ασύρματου Android Auto ενσωματωμένο φωνητικό έλεγχο Alexa, Spotify, και πλοήγηση what3words. Το Pivi Pro – μαζί με άλλα συστήματα του οχήματος – είναι πάντα επικαιροποιημένο χάρη στις ασύρματες ενημερώσεις λογισμικού (SOTA).

Καταλήγοντας, η γκάμα της I-PACE περιλαμβάνει τις εκδόσεις: R-Dynamic S, R-Dynamic SE, R-Dynamic HSE, και 400 SPORT.

Δημοφιλή