Ιωάννινα: Κόλαφος ο εισαγγελέας για τον ποδοσφαιριστή που κατηγορείται για ασέλγεια 4χρονου

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μέσα από τις ζωγραφιές του παιδιού που έζησε έναν εφιάλτη. Ο κατηγορούμενος αρνείται όλες τις κατηγορίες.
Epiruspost

«Φρούριο» είναι το Στρατοδικείο Ιωαννίνων στο οποίο προσήλθε το πρωί της Δευτέρας υπό τις αποδοκιμασίες δεκάδων συγκεντρωμένων και παρουσία ισχυρής αστυνομικής, ο 28χρονος ποδοσφαιριστής από το Αγρίνιο, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια 4χρονου κατ’ εξακολούθηση. Συγγενείς του ανήλικου επιχείρησαν να προπηλακίσουν τον κατηγορούμενο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, την ενοχή του 28χρονου Αγρινιώτη ποδοσφαιριστή πρότεινε ο εισαγγελέας της έδρας και ενώ η δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη στο Στρατοδικείο Ιωαννίνων. Από την πλευρά του ο κατηγορούμενος αρνείται όλες τις κατηγορίες

Υπενθυμίζεται ότι ο 28χρονος κατηγορείται πως ασελγούσε σε βάρος του παιδιού το διάστημα από 1η Μαρτίου 2021 έως τέλη Μαΐου του ιδίου έτους.

Η υπόθεση που συγκλόνισε την κοινωνία του Αγρινίου αποκαλύφθηκε μέσα από τις ζωγραφιές του 4χρονου που έζησε έναν εφιάλτη. Τη φύλαξη του παιδιού είχε η μητέρα του κατηγορουμένου.

Στις 23 Ιουλίου 2021 οι γονείς προχώρησαν σε καταγγελία σε βάρος του. Η καταγγελία έγινε στην Εισαγγελία Αγρινίου, η οποία με τη σειρά της διαβίβασε τη δικογραφία στην Εισαγγελία Στρατοδικείου Ιωαννίνων, λόγω του ότι ο κατηγορούμενος υπηρετούσε τότε τη στρατιωτική του θητεία.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, την περίοδο που ήταν φαντάρος, το καλοκαίρι του 2021, πήγαινε στο σπίτι και με την ανοχή της μητέρας του ασελγούσε στο ανήλικο αγοράκι.

Η μητέρα του κατηγορουμένου αναμένεται να δικαστεί τους επόμενους μήνες με την κατηγορία έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.

(με πληροφορίες από ΕΡΤ)