Ισπανία: Ποδοσφαιριστής κατηγορείται ότι «χούφτωσε» τη μασκότ της Εσπανιόλ (βίντεο)

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής φέρεται να υποστήριξε ότι τα τηλεοπτικά πλάνα του περιστατικού έδειξαν ότι δεν έκανε τίποτα κακό.
LLUIS GENE via Getty Images

Σε δίκη οδηγείται ο ποδοσφαιριστής Ούγκο Μάγιο, 32 ετών, με την κατηγορία ότι θώπευσε μια γυναίκα ντυμένη ως μασκότ αντίπαλης ομάδας πριν από έναν αγώνα.

Συγκεκριμένα, το άτομο που ήταν η μασκότ της ομάδας καταγγέλλει τον άλλοτε αρχηγό της Θέλτα Βίγκο για παρενόχληση, κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού των παικτών των ομάδων, λίγο πριν τη σέντρα, αναφέρει το Sky News.

«Ο Ούγκο Μάγιο όταν έφτασε κοντά στην στην κυρία «Ana - το υποτιθέμενο θύμα -, που εκείνη την ώρα έπαιζε τον ρόλο της μασκότ, έβαλε τα χέρια του κάτω από το κοστούμι και άγγιξε το στήθος της».

Ο Μάλο, από τη μεριά του, υπερασπίζεται την αθωότητα του και υποστηρίζει ότι χαιρέτησε κανονικά τους παίκτες και τις δύο μασκότ, των οποίων δεν γνώριζε το φύλο. Η προσωρινή απόρριψη της υπόθεσης έγινε δεκτή, καθώς θεωρήθηκε ότι η διάπραξη του εγκλήματος δεν ήταν δεόντως αιτιολογημένη.

Η υπερασπιστική γραμμή του θύματος κατέθεσε έφεση, η οποία έγινε δεκτή, με το όργανο να υποστηρίζει ότι, «υπήρχαν ορισμένα γεγονότα που μπορεί να συνιστούν έγκλημα σεξουαλικής κακοποίησης, χωρίς να εκτιμούμε σε αυτό το στάδιο της διαδικασίας κάθε είδους ψευδή πρόθεση που ακυρώνει την εκδοχή των γεγονότων που αναφέρθηκαν».

Ο Μάγιο πρέπει να εμφανιστεί στο δικαστήριο της Βαρκελώνης στις 11 Ιουλίου 2024.

Ο παίκτης παίζει τώρα για τη βραζιλιάνικη ομάδα Internacional.

Δημοφιλή