Εγκαύματα, μώλωπες, περιττώματα παντού: Κακοποιούσαν τα 10 παιδιά τους για σαδιστικούς λόγους

Οι λεπτομέρειες για την οικογένεια της φρίκης σοκάρουν
Guardian News/Youtube

Είναι από εκείνα που ακούς και σε κάνουν να αναρωτηθείς τι έχει πάει τόσο στραβά με την ανθρωπότητα. Ο Jonathan Allen και η Ina Rogers, 29 και 31 ετών αντίστοιχα, κατηγορούνται ότι κακοποιούσαν τα 10 παιδιά τους κατ′ επανάληψη, για «σαδιστικούς λόγους», στο σπίτι τους στην Καλιφόρνια, που ήταν γεμάτο με σάπιο φαγητό, ανθρώπινα και ζωικά περιττώματα.

Η έκθεση της αστυνομίας προκαλεί φρίκη. Τα ηλικίας 4 μηνών έως 12 ετών παιδιά του ζεύγους φέρουν διαμπερή τραύματα, εγκαύματα, μώλωπες και σημάδια από πυροβόλο όπλο. Ακόμη πιο φρικιαστικό είναι ότι, κατά τον επικεφαλής της νομικής υπηρεσίας του δήμου, όλα τα παραπάνω συνέβησαν για την ικανοποίηση σαδιστικών σκοπών των γονέων.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του ο Guardian, το δράμα των παιδιών έγινε αντιληπτό μόνο όταν η αστυνομία επισκέφθηκε το σπίτι έπειτα από αναφορά εξαφάνισης ανηλίκου και βρέθηκε μπροστά στην κατάσταση που επικρατούσε εντός των τειχών της οικίας, με σάπιο φαγητό και περιττώματα ανθρώπων και ζώων διάσπαρτα στους χώρους.

Η μητέρα της Rogers και γιαγιά των παιδιών, μιλώντας σε τοπικά Μέσα, δήλωσε πως υποπτευόταν ότι τα παιδιά κακοποιούνταν και αποκάλεσε τον Allen «τέρας». «Χαστούκιζε το μωρό στο πρόσωπο και του έβαζε ταινία στο στόμα για να το κάνει να σταματήσει να κλαίει», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η μητέρα των παιδιών από την πλευρά της ανέφερε ότι όταν οι κοινωνικές υπηρεσίες επισκέφθηκαν το σπίτι της πριν 3 χρόνια έπειτα από αναφορά της γιαγιάς πως «κάτι συμβαίνει», δεν προέκυψε καμία παραγγελία περαιτέρω έρευνας και τα παιδιά παρέμειναν στο σπίτι.

Ο πατέρας των κακοποιημένων παιδιών, από την άλλη, έκανε λόγο για ένα «λειτουργικό σπίτι» όπου όλοι βοηθούν τους πάντες και όπου οι μεγαλύτεροι φρόντιζαν τους μικρότερους...

Και οι δύο αρνούνται τις κατηγορίες και δηλώνουν πως αυτές θα καταρρεύσουν στο δικαστήριο.

Δημοφιλή