Κιμ Γιονγκ Ουν: Εμφανίστηκε μετά από δύο εβδομάδες κεφάτος, αλλά με αποστάσεις ασφαλείας

Είχε να εμφανιστεί από τις 24 Μαΐου.
Youtube

Τη 13η συνάντηση του πολιτικού γραφείου του εργατικού κόμματος προέδρευσε ο ηγέτης της χώρας Κιμ Γιονγκ Ουν, κρατώντας όμως αποστάσεις ασφαλείας από τους υπόλοιπους αξιωματούχους στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση της Covid-19.

Στα βίντεο που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τη 13η συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου, ο Κιμ φαίνεται ευδιάθετος και γελαστός κρατώντας μία απόσταση ασφαλείας δύο μέτρων από τους υπόλοιπους αξιωματούχους.

Ο Κιμ είχε να εμφανιστεί από τις 24 Μαΐου, όταν είχε προεδρεύσει μία στρατιωτική συνάντηση για να συζητήσει νέες πολιτικές για την ενίσχυση των πυρηνικών δυνατοτήτων της χώρας.

Τους τελευταίους τρεις μήνες έχει κάνει λίγες εμφανίσεις και δεν είχε δώσει το παρών στην τελετή για τα γενέθλια του παππού του στις 15 Απριλίου, κάτι που πυροδότησε τις φήμες για την υγεία του, με κάποιες να κάνουν λόγο ότι είχε υποβληθεί σε επέμβαση ή ότι ήταν νεκρός.

Εμφανίστηκε την 1η Μαΐου, όταν έκοψε την κορδέλα σε εγκαίνια εργοστασίου φωσφορικών λιπασμάτων στη Σουντσόν και έδωσε τέλος στις φήμες σχετικά με την κατάσταση της υγείας του και τον πιθανό θάνατο του. Όμως εκτότε δεν είχε εμφανιστεί ξανά γεγονός που έχει φουντώσει ξανά τα σενάρια.

(Με πληροφορίες από Reuters)

Popular in the Community