Κοινό ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ με κοινό υποψήφιο πρωθυπουργό πρότεινε ο Νίκος Παππάς

«Υπάρχει ανάγκη να ξεκινήσει μια προγραμματική συζήτηση η οποία να έχει ορίζοντα την εκλογική διαδικασία» είπε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ
Ο Νίκος Παππάς παρουσίασε ως παράδειγμα τη Γαλλία και το «Λαϊκό Μέτωπο»
Ο Νίκος Παππάς παρουσίασε ως παράδειγμα τη Γαλλία και το «Λαϊκό Μέτωπο»
Eurokinissi

Κοινό ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ, σε βάση προγραμματικών συγκλίσεων και με έναν κοινό υποψήφιο πρωθυπουργό πρότεινε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, μιλώντας στο Open.

«Υπάρχει ανάγκη να ξεκινήσει μια προγραμματική συζήτηση η οποία να έχει ορίζοντα την εκλογική διαδικασία» είπε, προσθέτοντας πως «υπάρχει τρόπος να υπάρχει συνδυασμός που θα εμπίπτει στις πρόνοιες του νόμου» και κάνοντας λόγο για «ένωση κομμάτων, όχι διάλυση», παρουσιάζοντας ως παράδειγμα τη Γαλλία.

Σε αυτή τη συνεργασία, είπε θα μπορούσαν να συμμετέχουν κυρίως ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ. Θεώρησε απίθανο το άνοιγμα προς την Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, ενώ για τη Νέα Αριστερά έκανε λόγο για «έδρες που εκλάπησαν και κακό προηγούμενο». Όπως είπε, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ μπορούν να «πυροδοτήσουν τις εξελίξεις, προσθέτοντας πως «εάν αυτοί οι δύο χώροι δεν πάρουν την απόφαση να καθίσουν στο τραπέζι, δεν υπάρχει πολιτικό γεγονός».

Δημοφιλή