ΔΙΕΘΝΕΣ
08/02/2019 18:11 EET | Updated 08/02/2019 18:21 EET

Κολομβία: Έπεσε από γέφυρα με το παιδί της επειδή έμεινε άστεγη

Ψυχολόγοι προσπάθησαν μάταια να την πείσουν να μην αυτοκτονήσει.

Μία μητέρα στην Κολομβία αυτοκτόνησε, πηδώντας από γέφυρα ύψους 100 μαζί με τον 10χρονο γιο της.

Το περιστατικό συνέβη στην γέφυρα La Variante που βρίσκεται στην κοινότητα Ibague στην κεντροδυτική κολομβιανή περιοχή του Tolima.

Η Τζέσι Πάολα Μορένο Κρουζ δεν μπορούσε να δεχτεί την πρόσφατη έξωση από το σπίτι της κι εδώ και μέρες είχε μείνει άστεγη, ενώ τα χρέη είχαν μεγαλώσει. Στην αγκαλιά της κρατούσε τον μικρό της Μέι Σέμπαλος.

Πριν συμβεί το μοιραίο, οι αρχές είχαν ενημερωθεί για το συμβάν, ότι δηλαδή μια γυναίκα απειλούσε να πέσει από τη γέφυρα με το παιδί της. Στο σημείο είχαν φτάσει ψυχολόγοι, διαπραγματευτές κι ασθενοφόρα.

 Στο βίντεο ακούγεται ένας διασώστης να λέει «Ω Θεέ μου, έπεσε», ενώ ένας άλλος εργαζόμενος στην υπηρεσία έκτακτης ανάγκης καταρρέει από το σοκ.

Ένας από τους ανθρώπους που επιχείρησαν να της αλλάξουν απόφαση, ο πυροσβέστης Ράφελ Ρίκο δήλωσε: «Την ικέτευσαν να μην το κάνει και προσπάθησαν να την πείσουν να σταματήσει αλλά δυστυχώς έλαβε τη θανατηφόρα απόφαση».

Ο δήμαρχος του Ibague, Γκιγιέρμο Αλφόνσο Τζαραμίλο δήλωσε : «Το περιστατικό έχει πολλά να κάνει με την τρομερή κατάσταση που αντιμετωπίζουμε τόσο στην πόλη όσο και στη χώρα γενικότερα».

Πηγή: Daily Mail

Sponsoed Post