Οικονομολόγος γδύθηκε σε εκπομπή του BBC για το Brexit: Άναυδος ο παρουσιαστής

Η δρ. Βικτόρια Μπέιτμαν έκανε σαφές ότι είναι αντίθετη στο Brexit.
bbc

Οι ακροατές του Radio 4 του ΒΒC δεν πίστευαν στ′ αυτιά τους, όταν άκουσαν την οικονομολόγο του Κέιμπριτζ, Βικτόρια Μπέιτμαν, να προκαλεί τον ηλικιωμένο παρουσιαστή της εκπομπής για ένα γυμνό ντιμπέιτ για το Brexit.

«Ω, βλέπω ότι είστε γυμνή», είπε ο Τζον Χάμφρις μόλις αντίκρισε την οικονομολόγο να έχει μείνει τσίτσιδη μέσα στο ραδιοφωνικό στούντιο. Μάλιστα, φρόντισε να πληροφορήσει τους ακροατές ότι η κυρία Μπέιτμαν είχε γράψει πάνω στο γυμνό της σώμα το σύνθημα «το Brexit αφήνει τη Βρετανία γυμνή». Η ίδια, η οποία εκτός από οικονομολόγος με ειδίκευση στα μακροοικονομικά είναι και φεμινίστρια, δήλωσε ότι το Brexit είναι σαν τα καινούρια ρούχα ρούχα του βασιλιά, που δεν υπήρχαν ποτέ στην πραγματικότητα και ο βασιλιάς ήταν γυμνός.

Πολλοί ακροατές έσπευσαν να σχολιάσουν στο twitter ότι ο ασπρομάλλης παρουσιαστής ακουγόταν να αισθάνεται πολύ άβολα μιλώντας με την τσίτσιδη οικονομολόγο, η οποία ωστόσο εμφανίζεται συχνά γυμνή.

BBC

Κατά τη διάρκεια της πεντάλεπτης συνέντευξης, ο Χάμφρις κατηγόρησε την οικονομολόγο ότι προσβάλλει τις ευαισθησίες της συντριπτικής πλειοψηφίας του βρετανικού κοινού και ότι τα ίδια επιχειρήματα με εκείνη έχουν και άνθρωποι που τα υπερασπίζονται χωρίς να βγάλουν τα ρούχα τους.

Η Βικτόρια Μπέιτμαν, που είναι παντρεμένη, τάσσεται φανατικά κατά του Brexit και συνηθίζει να δίνει διαλέξεις γυμνή.

Ο Χάμφρις την ρώτησε γιατί θεωρεί ότι πρέπει να γδύνεται για να μιλήσει κατά του Brexit, με την ακαδημαϊκό να βγάζει έναν λόγο για τα γυναικεία σώματα και την ελευθερία.

«Γιατί είναι κακό για μία γυναίκα να έχει τον έλεγχο του σώματός της και να το χρησιμοποιεί για να δώσει φωνή στο πιο σημαντικό θέμα που απασχολεί τη Βρετανία», συνέχισε εκείνη.

Στο τέλος δε, προκάλεσε σε γυμνό ντιμπέιτ έναν οικονομολόγο που είναι υπέρ του Brexit...

Dr Victoria Bateman

Με πληροφορίες από Daily Mail