Κολοράντο: Προσπάθησε να απαγάγει μαθήτρια, τον κατέδωσαν οι ίδιοι οι γονείς του

Πάλεψε για να απελευθερωθεί και στην προσπάθεια της να φύγει, τράβηξε τη μάσκα που φορούσε στο πρόσωπο και αποκαλύφθηκαν τα χαρακτηριστικά του.
.
.
Facebook/ Thornton Police

Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη είναι ο Τζέιμς Γκέτλερ, 28 ετών, ο οποίος επιχείρησε να απαγάγει μια μαθήτρια έξω από το σχολείο STEM Launch K-8 στο Θόρντον του Κολοράντο γύρω στις 7:30 π.μ. στις 23 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με την Αστυνομικό Τμήμα του Θόρντον.

Η νεαρή κοπέλα είπε στην αστυνομία πως καθόταν στις σκάλες όταν την πλησίασε ο Γκέτλερ και τη ρώτησε εάν είναι μαθήτρια του σχολείου.

Στη συνέχεια κάθισε και αυτός στα σκαλιά, δημιουργώντας την ένα έντονο αίσθημα ανασφάλειας, αναφέρει η NYPost.

Όταν η νεαρή άρχισε να περπατά , ο Γκέτλερ την άρπαξε και την ακινητοποίησε τυλίγοντας τα χέρια του γύρω από τη μέση της.

Η μαθήτρια ούρλιαξε για βοήθεια και εκείνος τής κάλυψε το στόμα για να τη σταματήσει, όπως αναφέρεται στον αστυνομικό φάκελο.

Πάλεψε για να απελευθερωθεί και στην προσπάθεια της να φύγει, τράβηξε τη μάσκα που φορούσε στο πρόσωπο και αποκαλύφθηκαν τα χαρακτηριστικά του.

Αυτό φαίνεται πως τον φόβισε και το έβαλε στα πόδια.

Το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που εξασφάλισε η αστυνομία φέρεται να δείχνουν τον Γκέτλερ να παρκάρει κοντά στο σχολείο πριν προσπαθήσει να απαγάγει το κορίτσι. Τα πλάνα τον δείχνουν αργότερα να τρέχει πίσω στο αυτοκίνητό του.

Για να μπορέσουν να τον εντοπίσουν, οι Αρχές δημοσίευαν φωτογραφίες του και ζήτησαν τη βοήθεια των πολιτών για την αναγνώρισή του.

Τρεις μέρες αργότερα, επικοινώνησαν με την αστυνομία οι ίδιοι οι γονείς του, ενημερώνοντας τους ντετέκτιβ για τις υποψίες τους πως επρόκειτο για τον γιο τους «βάσει των φωτογραφιών από την κάμερα ασφαλείας που δημοσιεύτηκαν, αλλά και το όχημα τα χαρακτηριστικά του οποίου ταιριάζουν με αυτό του γιου τους».

Ο 28χρονος συνελήφθη στις 26 Σεπτεμβρίου έξω από ένα Home Depot. Είναι υπό κράτηση στη φυλακή Άνταμς Κάουντρι και πλέον είναι αντιμέτωπος με βαρύ κατηγορητήριο. Η δίκη του έχει οριστεί για τις 5 5 Οκτωβρίου, αναφερει το People.