ΔΙΕΘΝΕΣ
12/11/2018 20:41 EET | Updated 13/11/2018 15:34 EET

Κοριτσάκι σώζεται από απαγωγή χάρη στο κόλπο που της έμαθε η μαμά της

Fatherly

Οι αρχές αναφέρουν ότι η έξυπνη κίνηση ενός 11χρονου κοριτσιού να ρωτήσει το σύνθημα από τους απαγωγείς που προσποιούνταν τους αστυνομικούς, την έσωσαν από τα χειρότερα στο πάρκο της Αριζόνας. Πρόκειται για ένα περιστατικό που πρέπει να γίνει μάθημα σε όλους τους γονείς.

Το παιδί περπατούσε με έναν φίλο του περίπου στις 4 το απόγευμα στην κοιλάδα Σαν Ταν, νοτιοανατολικά της πόλης Φοίνιξ, όταν σύμφωνα με τις αρχές τους πλησίασε ένας άνδρας με ένα λευκό SUV. Του είπε ότι έπρεπε να μπει αμέσως μέσα στο αυτοκίνητο, γιατί ο αδερφός του είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα, σύμφωνα με την αμερικανική έκδοση της HuffPost

Η μικρή με απόλυτη ψυχραιμία ζήτησε να πει το «σύνθημα». Ήταν ένα τρικ που της είχε μάθει η μαμά της για να αποφεύγει τους απαγωγείς. Μόνο τα μέλη της οικογένειάς της ήξεραν το σύνθημα και αν κάποιος πήγαινε να την πάρει για κάποιο σοβαρό λόγο, έπρεπε να το ξέρει. Ο άνδρας φυσικά δεν το ήξερε. Έφυγε γρήγορα, χωρίς να την ενοχλήσει ξανά.

Η μητέρα του κοριτσιού εξέφρασε τόσο την ανακούφισή της όσο και την υπερηφάνεια της για το παιδί της που θυμόταν πως να λειτουργήσει σε ανάλογα περιστατικά.

Ο άνδρας, που έκρυβε το πρόσωπό του με το χέρι του όση ώρα μιλούσε με την κοπέλα, αναζητείται από τις αρχές από την Κυριακή. Περιγράφηκε ως λευκός άνδρας πιθανώς κοντά στα 40 και με μια μικρή γενειάδα.

 Το ίδιο όχημα είχαν δει γύρω από το πάρκο πολλά παιδιά αρκετές φορές την ημέρα, δήλωσε το τμήμα του σερίφη. Οι αρχές κινούνται για τον εντοπισμό του. 

 

Sponsored Post