Κως: Στραγγαλισμό δείχνουν τα πρώτα ευρήματα

Δεν εντοπίστηκε κάποιο τραύμα που θα μπορούσε να είναι θανατηφόρο στη σορό της 27χρονης Αναστάζια.
.
.
https://www.facebook.com/anastazja.pati1

Τον στραγγαλισμό ανέφερε ο ιατροδικαστής ως πιθανότερη αιτία κατά την πρώτη αυτοψία, που έκανε, στη σορό της 27χρονης Αναστάζια, η οποία βρέθηκε το απόγευμα τής Κυριακής στην περιοχή Αλυκές.

Αν και είχε ξεκινήσει η διαδικασία της σήψης, μακροσκοπικά ο ιατροδικαστής δεν εντόπισε κάποιο τραύμα, που θα μπορούσε να είναι θανατηφόρο, στο σώμα του θύματος και σήμερα αναμένεται να ολοκληρώσει τη νεκροψία - νεκροτομή και να παραδώσει το τελικό πόρισμα με την αιτία θανάτου στις δικαστικές αρχές.

Την 27χρονη εντόπισε μια εθελόντρια της Πολιτικής Προστασίας κάτω από ένα δέντρο. Ήταν σκεπασμένη με ξερά χόρτα και κλαδιά και το μισό κορμί της ήταν μέσα σε σακούλα.

Το σημείο απέχει περίπου χίλια μέτρα από το σπίτι του 32χρονου, ο οποίος ήδη κρατείται για την αρπαγή της, αλλά αναμένονται τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, όπου γίνεται η διαδικασία ταυτοποίησης δακτυλικών αποτυπωμάτων και DNA, προκειμένου να αποφασιστεί εάν θα μετατραπεί η κατηγορία σε εκείνη της ανθρωποκτονίας. Υλικό που βρέθηκε στα νύχια, το σώμα και τις σακούλες εξετάζονται, για να διαπιστωθεί εάν για τον θάνατο τής 27χρονης ευθύνεται ένα ή περισσότερα άτομα.

Το θύμα είχε επικοινωνήσει το βράδυ της 12ης Ιουνίου με τον σύντροφό της τελευταία φορά και μία ημέρα αργότερα εκείνος δήλωσε την εξαφάνισή της. Πολύ γρήγορα οι υποψίες έπεσαν στον 32χρονο από το Μπαγκλαντές, καθώς ήταν εκείνος που την είδε τελευταίος εν ζωή, ενώ είχε βγάλει εισιτήριο για να φύγει από το νησί, χωρίς να προκύπτει ότι είχε σχεδιάσει προγενέστερα κάποιο ταξίδι.

Δημοφιλή