Κως: Ξέχασαν μέσα στο σώμα 28χρονης γάζες μετά από εγχείρηση

Η 28χρονη γυναίκα προχώρησε στην κατάθεση έγκλησης, τόσο κατά του γιατρού, όσο και κατά της μαίας.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ
Eurokinissi

Έγκληση κατά γιατρού και μαίας του νοσοκομείου της Κω υπέβαλε τη Δευτέρα 28χρονη ασθενής

Την Τετάρτη 21/2, 28χρονη γυναίκα πραγματοποίησε εγχείρηση γυναικολογικής φύσεως στο νοσοκομείο της Κω, την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου. Μετά από το χειρουργείο ένιωθε πολύ δυνατούς πόνους, με αποτέλεσμα να μεταβεί σε ιδιώτη γυναικολόγο για να εξεταστεί.

Κατά την διάρκεια της εξέτασης που έγινε στις 27 Φεβρουαρίου, μία περίπου εβδομάδα μετά την εγχείρηση, διαπιστώθηκε ότι στο σώμα της γυναίκας είχαν ξεχαστεί πολλές γάζες. Η κοπέλα στη συνέχεια μετέβη στο νοσοκομείο της Κω όπου μετά από νέα επέμβαση της αφαιρέθηκαν οι γάζες.

Σημειώνεται ότι η τοπική ιστοσελίδα Kosnews24, επιχείρησε να επικοινωνήσει με τη διοίκηση του νοσοκομείου, η οποία ωστόσο δεν προέβη σε δήλωση για το περιστατικό που εκτυλίχθηκε μετά την εγχείρηση της 28χρονης.

Τι είναι η έγκληση

Μετά από όλη αυτή την περιπέτεια, η 28χρονη γυναίκα προχώρησε στην κατάθεση έγκλησης, τόσο κατά του γιατρού, όσο και κατά της μαίας. Σε ότι αφορά την διαφορά μεταξύ της μήνυσης και της έγκλησης, η ειδοποιός δε διαφορά εντοπίζεται στο γεγονός ότι η πρώτη συνιστά την καταγγελία αυτεπαγγέλτως διωκόμενου εγκλήματος από οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο εκτός από εκείνο του παθόντος και του αδικηθέντος, ενώ έγκληση είναι η καταγγελία κατ’ έγκληση ή αυτεπάγγελτα διωκόμενου εγκλήματος από τον αμέσως παθόντα ή τον αδικηθέντα.

Δημοφιλή