Λας Βέγκας: Εγκυος γέννησε σε φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής, έδωσε στο μωρό το όνομα του Dj

Εκτός από το ιδιαίτερο μεσαίο της όνομα, η μικρή πήρε επίσης το παρατσούκλι «Z».
.
.
Cristina Celis

Μια έγκυος γυναίκα από την Καλιφόρνια γέννησε ενώ βρισκόταν σε ένα φεστιβάλ electronic dance μουσικής στο Λας Βέγκας.

Η Κριστίνα Κέλις, 29 ετών, διασκέδαζε το Σάββατο (27/5) στη διάρκεια ενός σετ στο Electric Daisy Carnival όταν ξαφνικά έσπασαν τα νερά της, σύμφωνα με την Las Vegas Review-Journal.

Η νεαρή, η οποία είχε ακόμη μερικές εβδομάδες μέχρι την ημερομηνία του τοκετού της, «αισθανόταν καλά» τις δύο πρώτες ημέρες. Είχε μάλιστα πάει στο γιατρό πριν την έναρξη του φεστιβάλ για να βεβαιωθεί ότι όλα ήταν εντάξει

Στη συνέχεια, «εντελώς ξαφνικά» τα πράγματα άλλαξαν, στη διάρκεια ενός σετ του Zedd.

Αν και δεν ήταν απόλυτα σίγουρη τι ακριβώς συνέβαινε, αφού την εξέτασε ένας γιατρός, αποφασίστηκε ότι έπρεπε επειγόντως να νοσηλευτεί.

«Επέστρεψαν και μου λένε: «Λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης, καλύτερα να πάτε στο νοσοκομείο”, οπότε με πήγαν στο νοσοκομείο», είπε στην εφημερίδα Review-Journal.

Η 29χρονη μεταφέρθηκε στο University Medical Center, όπου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί - μια κόρη που ονομάστηκε Ιζαμπέλα Ντέιζι Γκαρσία - λιγότερο από 15 λεπτά μετά την άφιξή της. Στο πλευρό της ήταν ο σύντροφός της, Τζόνι Λόντον.

Το μεσαίο όνομα της Ιζαμπέλα είναι εμπνευσμένο από το φεστιβάλ όπου άρχισε να έχει συσπάσεις, εξήγησε η 29χρονη.

«Δυσκολευόμασταν να βρούμε μεσαίο όνομα», είπε. «Αλλά, λόγω της κατάστασης, μας άρεσε πραγματικά το «Ντέιζι». Ταίριαζε τέλεια».

Εκτός από το ιδιαίτερο μεσαίο της όνομα, η μικρή πήρε επίσης το παρατσούκλι «Z» προς τιμήν του Zedd.

«Πρακτικά εκεί γεννήθηκε», λέει η 29χρονη. «Λένε πως ό,τι συμβαίνει στο Λας Βέγκας, μένει στο Λας Βέγκας. Βέβαια η κόρη μου θα έρθει μαζί μου», πρόσθεσε.

Ο DJ Zedd συνεχάρη, με τη σειρά του, τους νέους γονείς, αφού πρώτα παιδεύτηκε λιγάκι να τους εντοπίσει. «Άκουσα ότι κάποια γυναίκα γέννησε κατά τη διάρκεια του σόου μου», έγραψε στο Twitter, με την 29χρονη να απαντά: «Εγώ ήμουν».

«Συγχαρητήρια!», ανταπάντησε ο Zedd πίσω. «Είμαι τόσο χαρούμενος που είστε και οι δύο υγιείς και που είχα την τιμή να είμαι το soundtrack».

Η οικογένεια θα παραμείνει στο Λας Βέγκας για τις επόμενες έξι εβδομάδες, καθώς περιμένουν να είναι απολύτως ασφαλές για την Ιζαμπέλα να ταξιδέψει, ενώ έχει ανοιχτεί επίσης ένα GoFundMe για την κάλυψη των ιατρικών εξόδων.

«Αγαπώ την rave κοινότητα. Είναι τρελό που αυτό συνέβη σε ένα από τα μέρη που νιώθω άνετα», κατέληξε η 29χρονη μητέρα.