Λουιζιάνα: 28χρονη παρίστανε τη 17χρονη μαθήτρια για να γραφτεί στο Λύκειο

Η 28χρονη είπε στην αστυνομία πως αποφάσισε να γραφτεί στο Λύκειο για να μπορέσει να μάθει την αγγλική γλώσσα.
Frazao Studio Latino via Getty Images

Μια γυναίκα 28 ετών γράφτηκε σε Λύκειο της Λουιζιάνα στις ΗΠΑ τον περασμένο Ιούνιο, παριστάνοντας την έφηβη, καθώς ήθελε να μάθει αγγλικά.

Ο λόγος για την Μάρθα Τζεσένια Γκουτιέρες- Σερράνο η οποία φοιτούσε κανονικά μέχρι φέτος τον Μάιο στο γυμνάσιο Χάνβιλ, όταν η διεύθυνση του σχολείου έλαβε ανώνυμη πληροφορία πως η 17χρονη μαθήτρια ήταν στην πραγματικότητα αρκετά μεγαλύτερη.

Οι υπεύθυνοι του σχολείου ειδοποίησαν το γραφείο του σερίφη και μετά από έρευνα διαπιστώθηκε πως η 28χρονη και η μητέρα της, Μάρτα, 46 ετών, χρησιμοποίησαν πλαστό διαβατήριο και πιστοποιητικό γέννησης για να μπορέσει να γραφτεί στο σχολείο, αναφέρει το CNN.

Μητέρα και κόρη συνελήφθησαν για παραποίηση δημοσίων εγγράφων.

Η 28χρονη είπε στην αστυνομία πως αποφάσισε να γραφτεί στο Λύκειο για να μπορέσει να μάθει την αγγλική γλώσσα, σύμφωνα και με τη σχετική ανακοίνωση των διωκτικών αρχών.

«Η νεαρή γυναίκα ήθελε να μιλάει άπταιστα τα αγγλικά και ίσως να συνεχίσει τις σπουδές της, κάτι που μπορούμε να κατανοήσουμε» σημείωσε ο σερίφης της περιοχής, Γκρέγκ Σαμπάγκν.

«Πήγαινε στο σχολείο, δεν ασχολούταν με κανέναν άλλο, ήταν επιμελής μαθήτρια. Δεν προκάλεσε κανένα πρόβλημα, δεν είχε κανένα πειθαρχικό παράπτωμα» συμπλήρωσε.

Μετά την αποκάλυψη της περίπτωσης της 28χρονης, το σχολείο κάνει έλεγχο στα στοιχεία όλων των μαθητών.

Δημοφιλή