ΗΠΑ: Ομάδα ράγκμπι θα παίζει με κλιματιζόμενα κράνη!

«Πραγματικά νιώθω πολύ καλά», είπε ο αμυντικός των Λουιζιάνα Τάιγκερς μετά την σχετική δοκιμή.
TWITTER

H ομάδα ράγκμπι της Λουιζιάνα, οι Tigers θα αγωνίζονται από τη νέα σεζόν με... κλιματιζόμενα κράνη σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσουν τις υψηλές θερμοκρασίες εν ώρα αγώνα.

Το τμήμα ποδοσφαίρου του LSU αποκάλυψε το νέο του «όπλο» αυτή την εβδομάδα, παρουσιάζοντας τα κλιματιζόμενα κράνη που θα φοράει η ομάδα σε όλες τις προπονήσεις και τους αγώνες το 2023, αφού πρώτα οι παίκτες έκαναν τις σχετικές δοκιμές.

Τα κράνη έχουν δημιουργηθεί από την εταιρεία Tigeraire με έδρα τη Λουιζιάνα, η οποία μοιράστηκε ένα βίντεο στις σελίδες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με μερικούς αστέρες του LSU να δοκιμάζουν τον νέο τους εξοπλισμό.

Οι παίκτες έμειναν εντυπωσιασμένοι με τον αμυντικό Mekhi Wingo να δηλώνει: «Πραγματικά, αισθάνομαι πολύ καλά».

«Είναι ωραία η αίσθηση, αδερφέ!» αναφώνησε ο Μακ Μάρκγουεϊ καθώς δοκιμάσε το νέο κράνος. «Οταν τρέχω με αυτό, δεν ιδρώνω καθόλου.... Είναι σαν να κάνει κρύο».

Τα κράνη λειτουργούν με ένα σύστημα μπαταρίας “επόμενου επιπέδου”, το οποίο έχει διάρκεια ζωής πέντε ωρών πριν χρειαστεί φόρτιση και διαρκεί έως και τέσσερα χρόνια, σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα αθλητικών επιχειρήσεων Joe Pompliano.

Τα κράνη θα δώσουν στους Tigers ένα τεράστιο πλεονέκτημα όταν ταξιδεύουν για να παίξουν με το Mississippi State, όπου οι θερμοκρασίες μπορεί να φτάσουν σε υψηλά επίπεδα.

Πηγή: Daily Mail