Μαθητές άναψαν καπνογόνα μέσα σε σχολείο στα Τρίκαλα: Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν μαθήτριες

Περιστατικό στο 3ο Γενικό Ενιαίο Λύκειο Τρικάλων.
.
.
Eurokinissi

Καπνογόνα έριξαν μαθητές στο εσωτερικό του 3ου Γενικού Ενιαίου Λυκείου Τρικάλων, αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση και μαθήτριες να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, το συμβάν έλαβε χώρα λίγο πριν οι μαθητές μπουν για μάθημα, όταν κοινόχρηστος χώρος στον πρώτο όροφο γέμισε με καπνούς, δημιουργώντας αποπνικτική ατμόσφαιρα.

Μια μαθήτρια με προβλήματα δύσπνοιας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Τρικάλων, ενώ στο νοσηλευτικό ίδρυμα μετέβησαν άλλες δύο μαθήτριες, όπου και διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία τους. Ωστόσο, δύο εξ αυτών παρέμειναν προληπτικά για παρακολούθηση, στην Παιδιατρική Κλινική, απ’ όπου αναμένεται να φύγουν ίσως και εντός της ημέρας.

Η Διεύθυνση της σχολικής μονάδας έδωσε ήδη διήμερη αποβολή σε δύο μαθητές, της Α’ και Γ’ τάξης, αφού φέρονται ως υπαίτιοι για τη χρήση των καπνογόνων, ενώ ο Σύλλογος Διδασκόντων συνεδρίασε εκτάκτως για να διαπιστώσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό και πώς κατάφεραν οι μαθητές να περάσουν τα καπνογόνα εντός του σχολείου.