ΔΙΕΘΝΕΣ
05/11/2019 11:53 EET | Updated 05/11/2019 13:07 EET

Η μαύρη γάτα που έφερε γρουσουζιά στους New York Giants

Μία διασκεδαστική στιγμή στο καθ' όλα βαρετό θέαμα του αμερικανικού «ποδοσφαίρου».

gata

Ηταν η αρχή του δεύτερου 15λεπτου του αγώνα μεταξύ των New York Giants και των Dallas Cowboys, στο γήπεδο MetLife, στο Νιού Τζέρσι των ΗΠΑ. Οι Giants έπαιζαν στην έδρα τους και προηγούνταν 9-3, όταν ξαφνικά, μία μαύρη γάτα εμφανίστηκε στη μέση του γηπέδου.

«Το Χαλογουίν ήταν την περασμένη βδομάδα, αλλά η μαύρη γάτα ήρθε σήμερα...» σχολίασε ο ένας εκ των παρουσιαστών του αγώνα, ενώ σύσσωμο το γήπεδο χειροκροτούσε με ενθουσιασμό τον τροφαντό, μαύρο γάτο, ο οποίος ήταν προφανές ότι αντιμετώπιζε ένα τεράστιο, υπαρξιακό δίλημμα: Από τη μία ήθελε να απολαύσει ανενόχλητος το τρέξιμό του στο απέραντο γρασίδι κι από την άλλη προσπαθούσε να βρει τον δρόμο για να γλυτώσει από την θορυβώδη παγίδα, στην οποία, ποιός ξέρει πώς, είχε καταφέρει να εγκλωβιστεί.

Λίγα λεπτά αργότερα κι ενώ οι σχολιαστές του αγώνα περιέγραφαν γελώντας τις κινήσεις του, διερωτώμενοι αν η παρουσία του θα φέρει γρουσουζιά στους Καουμπόηδες του Ντάλας, ο γάτος τα κατάφερε. Μετά από αρκετά αγχωμένα σπριντ από‘δω κι απο’κει, εντόπισε την διέξοδο κι εξαφανίστηκε όπως ακριβώς είχε εμφανιστεί: Αστραπιαία.

Το ίδιο αστραπιαία χτύπησε και η γρουσουζιά τους New York Giants. Εκεί που κέρδιζαν με 6 πόντους διαφορά, βρέθηκαν να χάνουν με 12-13, καθώς οι Καουμπόηδες του Ντάλας κατάφεραν να κερδίσουν 10 πόντους μέσα σε ένα λεπτό. Στο τέλος κέρδισαν και το παιχνίδι με 18-37, αφήνοντας πίσω τους Giants, οι οποίοι, τουλάχιστον, ξέρουν σε ποιόν να ρίξουν την ευθύνη της ήττας.