ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
09/03/2021 11:23 EET

Με έμπνευση από τον Ομηρο τo Polismata Private Residences

Τα Aria Hotels υποδέχονται τους επισκέπτες της μεσσηνιακής Μάνης στο συγκρότημα αυτόνομων κατοικιών.

Το Polismata Private Residences βρίσκεται στην Καρδαμύλη Μεσηνίας με στόχο να λειτουργεί όλο τον χρόνο από την Aria Hotels.

«Πολίσματα» στην ομηρική εποχή αποκαλούνταν τα μικρά βασίλεια. Τέσσερα από αυτά ήταν η Ζαρνάτα, το Λεύκτρο, η Ωριά και η Πασσαβά, από όπου και πήραν τα ονόματα τους οι απόλυτα ανεξάρτητες κατοικίες του συγκροτήματος. 

Απέχει 350 μέτρα από τον κεντρικό δρόμο. Η τοποθεσία χαρακτηρίζεται από την υπέροχη θέα στο μεσσηνιακό κόλπο, τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα και την πλούσια ευωδιά των ελαιώνων. Όλες οι κατοικίες μπορούν να φιλοξενήσουν έως πέντε άτομα. 

Ανάμεσα στα αξιοθέατα της περιοχής, οι φιλοξενούμενοι θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν την εμβληματική oικία Patrick Leigh Fermor, που είναι ανοιχτή στο κοινό, με ξεναγήσεις από το Μουσείο Μπενάκη.

Για τη λειτουργία του Polismata, όπως και για το σύνολο του δικτύου της, η Aria έχει ακολουθήσει αυστηρά όλους τους απαραίτητους κανονισμούς ασφάλειας και υγιεινής, καθ’ υπόδειξη των αρμόδιων αρχών, διασφαλίζοντας μια ξέγνοιαστη εμπειρία φιλοξενίας για τους επισκέπτες.

 

Polismata Private Residences
δφβ
Polismata Private Residences