Μηχανή καρφώθηκε σε αυτοκίνητο στην Παιανία

Στο νοσοκομείο διακομίστηκε βαριά τραυματισμένος ο οδηγός της μηχανής.
HuffPost Greece

Σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο νοσηλεύεται οδηγός μοτοσικλέτας που «καρφώθηκε» σε αυτοκίνητο στην Παιανία.

Αναλυτικότερα, το τροχαίο, με εμπλοκή ενός αυτοκινήτου και μίας μοτοσικλέτας, σημειώθηκε στις 14.40 το μεσημέρι της Τρίτης στη λεωφόρο Μαρκοπούλου στην περιοχή της Παιανίας.

Στο νοσοκομείο διακομίστηκε βαριά τραυματισμένος ο οδηγός της μηχανής, ο οποίος ζει χάρη στο γεγονός ότι φορούσε κράνος. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτοκίνητο έβγαινε από το προαύλιο εταιρίας, που βρίσκεται στην κάθοδο της λεωφόρου και έστριψε αριστερά για να εισέλθει στο ρεύμα ανόδου που «βλέπει» προς Παιανία. Ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν είδε, ωστόσο, τη μοτοσικλέτα που κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα και έτσι δεν της έδωσε προτεραιότητα, όπως προβλέπει ο ΚΟΚ.

Το αποτέλεσμα ήταν το αυτοκίνητο να περάσει στο ρεύμα της ανόδου και η μοτοσικλέτα να μην προλάβει να το αποφύγει -λόγω και της μεγάλης ταχύτητας που είχε αναπτύξει. Έτσι, η μηχανή έπεσε με σφοδρότητα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Ο μοτοσικλετιστής έπεσε στο οδόστρωμα αφού πρώτα τραυματίστηκε από τη σύγκρουση στο Ι.Χ.

Μετά από περίπου 35-40 λεπτά έφτασε ασθενοφόρο, που τον μετέφερε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. Νωρίτερα τις πρώτες βοήθειες του έδωσε γιατρός, που βγήκε από παρακείμενη εταιρία.

HuffPost Greece
HuffPost Greece

Δημοφιλή