Μύλος στην Πλεύση Ελευθερίας: Δεν παραδίδει την βουλευτική του έδρα ο Μιχάλης Χουρδάκης

«Θα συνεχίσω με την ίδια ένταση και υπευθυνότητα την άσκηση των κοινοβουλευτικών μου καθηκόντων»
Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου
Eurokinissi

Δεν θα παραδώσει τη βουλευτική του έδρα στη Ζωή Κωνσταντοπούλου υπογραμμίζει σε ανάρτησή του ο Μιχάλης Χουρδάκης.

Ο βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας, Μιχάλης Χουρδάκης, δεν παραδίδει την έδρα του στο κόμμα, όπως γνωστοποίησε με ανάρτηση του στη σελίδα στο Facebook παρά τα όσα περί του αντιθέτου, ανέφερε στην επιστολή της προς τον πρόεδρο της Βουλής, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, με την οποία ενημέρωνε τον Κώστα Τασούλα ότι ο βουλευτής τίθεται εκτός ΚΟ.

Ωστόσο μετά την επιστολή της κας Κωνσταντοπούλου, ο κ. Χουρδάκης προχώρησε σε ανάρτηση στην προσωπική σελίδα του Facebook στην οποία αναφέρει:

«Πληροφορήθηκα την επιθυμία της επικεφαλής της ΚΟ της Πλεύσης Ελευθερίας, να με θέσει εκτός. Στην μέχρι σήμερα μικρή κοινοβουλευτική θητεία μου, θεωρώ ότι έχω ανταποκριθεί στην επιλογή των περίπου 170.000 ψηφοφόρων της – δημοκρατικά λειτουργούσας – Πλεύσης Ελευθερίας, που θέλησαν την παρουσία της στη Βουλή. Τα Πρακτικά, το οπτικοακουστικό υλικό των Επιτροπών και της Ολομέλειας, καθώς και οι ερωτήσεις και οι αναφορές που ήδη έχω καταθέσει, είναι προσβάσιμα σε όλους. Θα συνεχίσω με την ίδια ένταση και υπευθυνότητα την άσκηση των κοινοβουλευτικών μου καθηκόντων, σε συμφωνία με την εντολή που έλαβε η Πλεύση Ελευθερίας από τους ψηφοφόρους της».

Πηγή: ΕΡΤ

Δημοφιλή