Μήπως πλένετε πιάτα στο χέρι επειδή τα βάζετε λάθος στο πλυντήριο; Γιατί αυτός ο άνδρας το κατάλαβε μετά από 10 χρόνια

Μήπως πλένετε πιάτα στο χέρι επειδή τα βάζετε λάθος στο πλυντήριο; Γιατί αυτός ο άνδρας το κατάλαβε μετά από 10 χρόνια
RyanJLane via Getty Images

Ο Mike McLoughlin είναι ένας άνδρας που δεν αποφεύγει τις οικιακές δουλειές. Ίσως και να μην τις κάνει πάντα με όρεξη αλλά το παλεύει.

Ένα από τα πράγματα πάντως που τον ταλαιπωρούσαν επί 10 χρόνια, όπως ο ίδιος λέει, είναι πως αν και είχε πλυντήριο πιάτων, αναγκαζόταν να πλένει κάποια από αυτά στο χέρι. Η ειρωνεία όμως εδώ είναι πως δεν χρειαζόταν να το κάνει ποτέ. Απλά χρησιμοποιούσε λάθος το πλυντήριο (και μαζί με αυτόν χιλιάδες άλλοι που όταν μοιράστηκε μαζί τους την ανακάλυψή του ενθουσιάστηκαν)

Όπως φαίνεται, ο McLouighlin προσπαθούσε να βάλει κάποια μεγάλα σε μέγεθος πιάτα αλλά δεν χωρούσαν και έτσι η μόνη λύση ήταν το πλύσιμο στο χέρι.

Αυτό που προφανώς δεν γνώριζε όμως, ήταν πως τα «ράφια» στα περισσότερα πλυντήρια πιάτων μπορούν να μετακινηθούν ώστε να χωράνε και σκεύη μεγαλύτερα από το συνηθισμένο.

Το μόνο που είχε να κάνει ήταν να δοκιμάσει να τα μετακινήσει.

Ο ίδιος ενθουσιάστηκε μάλιστα τόσο πολύ για την ανακάλυψή του που έσπευσε να την μοιραστεί στο Twitter και όπως φαίνεται έκανε πολύ καλά γιατί προφανώς το ίδιο λάθος έκαναν πολλοί ακόμη. Η ανάρτησή του συγκέντρωσε περισσότερα από 85.000 likes και 14.000 shares.

«Μετακόμισα σε αυτό το σπίτι το 2008. Πάντα με ενοχλούσε το χαμηλότερο επίπεδο του πλυντηρίου πιάτων δεν ήταν αρκετά ψηλό για να χωρέσει τα μεγαλύτερα σε μεγεθος πιάτα. Τα έπλενα στο χέρι όλο αυτό το διάστημα. Αυτή την εβδομάδα ανακάλυψα πως μπορείς να ανεβάσεις το πιο ψηλό ράφι και να χωρέσουν [από κάτω] όλα τα πιάτα μου μια χαρά. Δέκα γ@@@@@ χρόνια».

Και οι αντιδράσεις όσων είδαν την ανάρτησή του:

Προτείνετε μια διόρθωση