Μυστήριο με πτώμα άνδρα από την Πολωνία που βρέθηκε σε λίμνη κορυφαίου γηπέδου γκολφ στο Κεντ

Κοντά στην πίστα μηχανοκίνητων αγώνων Brands Hatch.
Olga Matveeva via Getty Images

Ένα πτώμα βρέθηκε σε μια λίμνη σε ένα κορυφαίο γήπεδο γκολφ κοντά στην πίστα αγώνων αυτοκινήτων Brands Hatch.

Όπως αναφέρει η The Sun, το περιστατικό σημειώθηκε στο London Golf Club στο Κεντ της Βρετανίας. Στις 4 Σεπτεμβρίου και γύρω στις 14:45 η αστυνομία έλαβε κλήση, ότι εντοπίστηκε η σορός ενός άνδρα μέσα στο νερό.

Το Kent Online αναφέρει ότι πρόκειται για έναν άνδρα ηλικίας 34 ετών, που κατάγονταν από την Πολωνία και φέρεται να είχε πάει σε ένα γάμο, πριν χάσει τη ζωή του. Ωστόσο, δεν προέκυψε κάποιο επιπλέον στοιχείο, όπως πότε μπήκε στο γήπεδο ή έφτασε στη λίμνη, ενώ φέρεται οι κινήσεις του να μην έχουν καταγραφεί από κάποια κάμερα ασφαλείας.

«Αξιωματικοί και ασθενοφόρα βρέθηκαν στην τοποθεσία, η οποία ήταν κοντά σε δημόσιο μονοπάτι και μέρος της γης που συνδέεται με το London Golf Club. Ο νεκρός είναι άνδρας ηλικίας 34 ετών και έχουν ενημερωθεί οι συγγενείς του», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Η νεκροψία ολοκληρώθηκε και ο θάνατος του 34χρονου δεν αντιμετωπίζεται ως ύποπτος, ωστόσο δεν έχουν ανακοινωθεί τα αίτια θανάτου, ενώ επικρατεί μυστήριο με τον τρόπο που βρέθηκε στη συγκεκριμένη τοποθεσία.

Επίσης, εγείρονται ερωτήματα για το γεγονός ότι κανείς δεν είχε προσέξει κάτι, ειδικά αν επαληθευτεί ότι το πτώμα ήταν για δύο μήνες στο σημείο, καθώς το συγκεκριμένο γήπεδο επισκέπτεται πλήθος κόσμου.

Σημειώνεται, ότι το London Golf Club έχει φιλοξενήσει μερικούς από τους κορυφαίους παίκτες του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων των Darren Clarke και Padraig Harrington σε έναν διαγωνισμό European Tour το 2008.

Δημοφιλή