Μεθυσμένη γυναίκα συνελήφθη οδηγώντας αμαξίδιο του γκολφ και κρύβοντας ουίσκι στην τσάντα της

Η πενηνταοκτάχρονη διεκδικούσε πίσω το μπουκάλι του Τζακ Ντάνιελς, μέχρι τελικής πτώσεως.
Milan Markovic via Getty Images

Συνελήφθη μεθυσμένη γυναίκα με ανοιγμένο μπουκάλι ουίσκι Τζακ Ντάνιελς στην τσάντα της. H κατηγορούμενη οδήγησε αμαξίδιο του γκολφ, μέσα στο πολυσύχναστο κέντρο της Φλόριντα.

Η πενηνταοκτάχρονη συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου, 30 Αυγούστου. Επί του παρόντος βρίσκεται αντιμέτωπη με πλημμεληματικές κατηγορίες, όπως μέθη σε δημόσιο χώρο και αντίσταση στις αρχές.

Σύμφωνα με έκθεση της Florida Highway Patrol, ο οδηγός ενός ημιφορτηγού εντόπισε τη γυναίκα με το αμαξίδιο του γκολφ στην κεντρική λωρίδα λεωφόρου, στην κομητεία Μπρέβαρντ, στην καρδιά της Φλόριντα. Ο μάρτυρας στη συνέχεια την είδε να λιποθυμά.

Ο οδηγός του φορτηγού άρπαξε τα κλειδιά του αμαξιδίου του γκολφ, ενώ η γυναίκα προσπαθούσε να διαφύγει. Τη στιγμή που οι αρχές έφτασαν στο σημείο, εκείνη άρχισε να διαπληκτίζεται μαζί τους, ενώ επέμεινε ότι χρειαζόταν την τσάντα της. Μέσα στην τσάντα, οι στρατιώτες βρήκαν ένα ανοιγμένο μπουκάλι ουίσκι της γνωστής επωνυμίας Τζακ Ντάνιελς.

Το συμβάν έλαβε χώρα, στον πιο πολυσύχναστο διακρατικό αυτοκινητόδρομο της Φλόριντα, σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αυτοκινητοδρόμων.