ΔΙΕΘΝΕΣ
12/10/2020 12:48 EEST

Μέγκαν Μαρκλ: Είμαι το πιο τρολαρισμένο άτομο παγκοσμίως για το 2019

Φιλοξενήθηκε σε podcast τελειόφοιτων Λυκείου και αναφέρθηκε στις επιπτώσεις που έχουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην ψυχική υγεία.

Η Μέγκαν Μάρκλ μίλησε πρόσφατα για την ”κακοποίηση” που υπέστη από την στιγμή που παντρεύτηκε και έγινε μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Η Δούκισσα του Σάσεξ εμφανίστηκε πρόσφατα μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι στο podcast Teenager Therapy - που οργανώθηκε από πέντε τελειόφοιτους Λυκείου του Αναχάιμ, της Καλιφόρνια- και συζήτησε για τις επιπτώσεις που έχουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην ψυχική υγεία.

«Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσο εύκολα μπορούν αν βοηθήσουν στην επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων, το ίδιο εύκολα μπορούν να την καταστρέψουν. Μπορώ να μιλήσω από προσωπική εμπειρία, καθώς όπως έμαθα, είμαι το πιο τρολαρισμένο άτομο παγκοσμίως για το 2019. Μεταξύ γυναικών και ανδρών», είπε η Μέγκαν Μαρκλ. 

Αναφερόμενη στην χρονιά που ήταν έγκυος στον γιο της Άρτσι, είπε ότι «Δεν έκανα δημόσιες εμφανίσεις για οκτώ μήνες και είχα αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Και όμως αυτά που κυκλοφορούσαν στο διαδίκτυο για μένα ήταν αδιανόητο».

«Δεν με νοιάζει αν είσαι 15 ή είσαι 25 χρονών, όταν οι άνθρωποι λένε πράγματα για σένα που δεν είναι αλήθεια, οι επιπτώσεις στην ψυχική και συναισθηματική σου υγεία είναι καταστροφικές».

Η Μέγκαν και ο Χάρι εμφανίστηκαν στο podcast Teenager Therapy, το Σάββατο, 10 Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας, προκειμένου να ευαισθητοποιήσουν την κοινή γνώμη καθώς «όλοι ξέρουμε τι σημαίνει να μας μας πληγώσει κάποιος συναισθηματικά».

«Το να είναι κανείς ευάλωτος στον κόσμο που ζούμε, δεν είναι μειονέκτημα, μάλλον προτέρημα, θα το χαρακτήριζα», πρόσθεσε ο πρίγκιπας Χάρι.

Παράλληλα η Μέγκαν αναφέρθηκε στο σχόλιο της, «δεν είμαι καλά» που είχε κάνει τον γύρο του κόσμου, στην συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο, ITV και στον δημοσιογράφο Τομ Μπρέιντι, κατά την επίσκεψη της στη Νότια Αφρική.

«Ήμουν κουρασμένη και ετοιμαζόμουν να κάνω μπάνιο τον Άρτσι. Ήμουν εξαντλημένη». 

Με το πρίγκιπα Χάρι να συμπληρώνει ότι, «ακόμα θήλαζε εκείνη την εποχή».

«Καθόλη την διάρκεια της επίσημης επίσκεψης, μόλις έβρισκα κενό έτρεχα να ταΐσω τον γιό μας», κατέληξε η Μέγκαν.

 Πηγή: People.com