Μπ. Κούπερ: Το βίντεο με τις συμβουλές προς ψηφοφόρους κι η άρρηκτη σχέση με την μαμά

Μιλά στους συμπολίτες του της Πενσυλβάνια ως ιδιαίτερα συνδεδεμένος με την ιδιαίτερή του πατρίδα.
.
Jim Spellman via Getty Images
.

Απευθείας στους συμπολίτες του στην Πενσυλβάνια μίλησε ο Μπράντλεϊ Κούπερ εν όψει των εκλογών των ΗΠΑ της 3ης Νοεμβρίου. Σε μια νέα καμπάνια μέσω βίντεο που εμφανίζεται στον ιστότοπο Now This News, ο 45χρονος ηθοποιός και σκηνοθέτης προτρέπει όσους τον παρακολουθούν να ψηφίσουν την ημέρα των εκλογών προσφέροντας στατιστικά στοιχεία και γεγονότα σχετικά με την ψηφοφορία, καθώς και τα «πρέπει να δεν πρέπει» της επερχόμενης ψηφοφορίας.

«Θέλω απλώς να σας μιλήσω για την ψηφοφορία στην Πενσυλβανία», λέει ο ηθοποιός στο μήνυμα του βίντεο, προσθέτοντας ότι είναι εύκολο να ψηφίσει κανείς, αρκεί να ελέγξει πρώτα ότι είναι εγγεγραμμένος.

Η προθεσμία εγγραφής στο Διαδίκτυο στην Πενσυλβανία είναι η Δευτέρα 19 Οκτωβρίου. «Χρειάζονται λιγότερα από πέντε λεπτά», δηλώνει ο Κούπερ για την διαδικασία.

Στη συνέχεια, ο υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός, συμβουλεύει τους ψηφοφόρους να κάνουν ένα σχέδιο δράσης ψηφοφορίας, να αποφασίσουν δηλαδή πώς θα ψηφίσουν οι ίδιοι - αυτοπροσώπως ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ο ίδιος είναι ιδιαίτερα δεμένος με το οικογενειακό του παρελθόν. ΄Ηταν το 2013, όταν ο ηθοποιός είχε μιλήσει για τον σύνδεσμο που είχε με της προάστιο της Φιλαδέλφειας (σημειωτέον, η Φιλαδέλφεια είναι η μεγαλύτερη πόλη στην πολιτεία Πενσυλβάνια) που μεγάλωσε, το Τζενκιντάουν, αποκαλώντας την «πολύ ιδιοσυγκρασιακή» πόλη. Εκείνος και η αδερφή του Χόλι μεγάλωσαν εκεί από τη μαμά Γκλόρια και τον μπαμπά Τσαρλς.

«Έχω τεράστια υπερηφάνεια επειδή οι ρίζες της οικογένειάς μου είναι από την Φιλαδέλφεια», δήλωσε. ΄Όσο μεγαλώνεις, αρχίζεις να εκτιμάς από πού ήρθες», πρόσθεσε για τη Φιλαδέλφεια. «Και όταν ζούσα εδώ σκέφτηκα, δεν (την) ένιωσα όπως τώρα. Τώρα την λατρεύω...».

Να σημειώσουμε, τέλος, ότι ο Μπράντλεϊ Κούπερ εκτός από την ιδιαίτερή του πατρίδα, είναι ιδιαίτερα συνδεδεμένος με το συγγενικό περιβάλλον του και συγκεκριμένα την μητέρα του, ως ένας από πιο δημοφιλείς «μαμάκηδες» του Χόλιγουντ.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα
Προτείνετε μια διόρθωση