Μπαχάμες: Φοιτήτρια σκοτώθηκε από την επίθεση τριών καρχαριών

Το Υπουργείο Τουρισμού και Αεροπορίας στις Μπαχάμες εξέφρασε τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά της.
|

Μια 21χρονη τουρίστρια από τη Νότια Καλιφόρνια, η Τζόρνταν Λίντσεϊ που ταξίδεψε στις Μπαχάμες, σκοτώθηκε από την άγρια επίθεση τριών καρχαριών, ενώ κολυμπούσε με την οικογένειά της. Το ειδεχθές γεγονός επιβεβαίωσε ο διοικητής της βασιλικής αστυνομίας του νησιού, Πολ Ρολ, στο πρακτορείο Associated Press.

Επιπρόσθετα, αναφέρεται ότι τα μέλη της οικογένειάς της είχαν δει τους καρχαρίες και προσπάθησαν να την προειδοποιήσουν, αλλά δεν κατάφερε να τους ακούσει έγκαιρα. Δαγκώθηκε στα χέρια, τα πόδια και τους γλουτούς. Το δεξί της χέρι αποκόπηκε εντελώς.

Η μητέρα της, η οποία βρισκόταν επίσης στα νερά κατά τη διάρκεια της επίθεσης, έκανε το καλύτερο της για να μην τραυματιστεί η κόρη της, αλλά η 21χρονη έχασε πάρα πολύ αίμα, δήλωσε ο πατέρας της.

Ήταν φοιτήτρια στο LMU (Ludwig Maximilian University of Munich) στο Μόναχο.

Δεν έχει γίνει σαφές ακόμη αν πέθανε ακαριαία ή κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο.

Εθελοντές συγκέντρωσαν 25.000 δολάρια στη σελίδα GoFundMe για τα έξοδα επαναπατρισμού της σορού της νεαρής φοιτήτριας.

Το Υπουργείο Τουρισμού και Αεροπορίας στις Μπαχάμες εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά της και αναφέρθηκε ότι οι αρχές εξακολουθούν να διερευνούν τι περιστατικό. Η κυβέρνηση έχει εκδώσει προειδοποιητικές συμβουλές προς τους λουόμενους μετά την επίθεση,

Πηγή: ΑP, NBC