Μπέλα Χαντίντ: Δεν θέλει τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο για την Τζίτζι - «Είναι πολύ καλή γι' αυτόν»

Δεν θεωρεί ιδανικό σύντροφο για την αδελφή της τον ηθοποιό.
|
Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου
Taylor Hill via Getty Images

Η Μπέλα Χαντίντ φαίνεται πως δεν εγκρίνει το ειδύλλιο της αδερφής της, Τζίτζι με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Τα δύο μοντέλα είναι πολύ δεμένα μεταξύ τους, με τη Μπέλα Χαντίντ να έχει την τάση να «προστατεύει» συχνά και δημόσια την αδερφή της. Άρθρο της ισπανικής Marca υποστηρίζει πως ο η Μπέλα Χαντίντ θεωρεί πως «η αδερφή της παραείναι καλή για να είναι μαζί του».

Πηγή από το περιβάλλον των δύο μοντέλον δήλωσε πως η Μπέλα δεν έχει χαρεί ιδιαίτερα για το ειδύλλιο της αδερφής της με τον οσκαρικό ηθοποιό. Αιτία φαίνεται να είναι η φήμη που έχει χτίσει σχετικά με τις σχέσεις του ο Ντι Κάπριο.

Είναι γνωστή στη σόουμπιζ η συνήθειά του να εγκαταλείπει νωρίς τις συντρόφους του, προκειμένου να μη «δεσμευτεί».

«Η Μπέλα δεν είναι χαρούμενη με αυτή την εξέλιξη. Δεν δέχεται αυτή τη σχέση. Ανησυχεί ότι η Τζίτζι θα καταλήξει να πληγωθεί και να ντροπιαστεί», αναφέρει η πηγή.

Από την άλλη μεριά ωστόσο, ίσως είναι η πρώτη φορά που ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο συνάπτει σχέση με κάποια άνω των 25, ενώ όπως δήλωσε πρόσφατα στενός φίλος του ηθοποιού «τη βλέπει σοβαρά και σκέφτεται το ενδεχόμενο να γίνει πατέρας».

Μία πηγή από το φιλικό περιβάλλον του Λεονάρντο Ντι Κάπριο δήλωσε πρόσφατα στο Entertainment Tonight, ότι το πολυσυζητημένο ζευγάρι ζει έναν μεγάλο έρωτα: «Είναι μαζί και δείχνουν πολύ ερωτευμένοι. Τα πράγματα πάνε καλά μεταξύ τους και είναι και οι δύο χαρούμενοι».

Πηγή: marca.com

Πήγαινε στην αρχική σελίδα