Μπραντ Πιτ - Αντζελίνα Τζολί: Η τρίωρη συνάντηση και το ροζέ κρασί

Όχι μία, αλλά δύο συναντήσεις σε μία εβδομάδα.
ASSOCIATED PRESS

Το κάποτε πιο hot ζευγάρι του Χόλιγουντ, είχε πολύωρη συνάντηση, αλλά σύμφωνα με τα ταμπλόιντ, δεν ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκαν «πρόσωπο με πρόσωπο» μετά το πολύκροτο διαζύγιο.

Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί συναντήθηκαν και μάλιστα, δύο φορές, την περασμένη εβδομάδα.

Όπως όλα δείχνουν οι αντιπαραθέσεις αποτελούν πλέον παρελθόν, καθώς οι Αμερικανοί σταρ, μετά από δύο χρόνια σκληρής «μάχης» κατέληξαν προ διμήνου, σε συμφωνία για την επιμέλεια των έξι παιδιών τους.

Η τελευταία συνάντηση τους, διάρκειας τριών ωρών, έγινε σε δικηγορικό γραφείο στο Μπέβερλι Χιλς στις 30 Ιανουαρίου και αφορούσε τις τελευταίες λεπτομέρειες για τα παιδιά και άλλες, επιμέρους εκκρεμότητες που προέκυψαν μετά το διαζύγιο, όπως και την αμοιβαία διαβεβαίωση ότι η διαδικασία από δω και στο εξής, θα διεξαχθεί σε κλίμα συναίνεσης και ηρεμίας.

Πιτ και Τζολί είναι γονείς έξι παιδιών, τριών βιολογικών και τριών υιοθετημένων, ηλικίας μεταξύ 10 και 17 ετών.

Προτού παντρευτούν το 2014, ήταν ζευγάρι για επτά χρόνια. Δύο χρόνια μετά τον γάμο τους χώρισαν με επεισοδιακό τρόπο, αλλά στα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου η Αντζελίνα Τζολί συμφώνησε για την από κοινού επιμέλεια των παιδιών.

Βεβαίως, υπάρχει μία λεπτομέρεια που κάνει αίσθηση: Το γεγονός ότι μέρος της συμφωνίας στην οποία κατέληξαν είναι ότι οι συναντήσεις του Μπραντ Πιτ με τα παιδιά του θα μαγνητοσκοπούνται.

Jason Merritt/TERM via Getty Images

Δεν ήταν ωστόσο, μόνο το θέμα των παιδιών, καθώς στη συνάντηση συζήτησαν και για το νέο ροζέ κρασί που ετοιμάζουν και το οποίο θα παρουσιαστεί επισήμως στις 5 Μαρτίου.

Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί έχουν κάνει μία σημαντική επένδυση. Πρόκειται για το περίφημο Chateau Miraval στην Προβηγκία, το οποίο αγόρασαν το 2011 έναντι 60 εκατ. δολαρίων και το οποίο έχουν αποφασίσει ότι, θα παραμείνει στην οικογένεια και τα παιδιά.

ASSOCIATED PRESS
ASSOCIATED PRESS

Οι αμπελώνες του Chateau Miraval δίνουν τρεις ποικιλίες κρασιού και μάλιστα, Πιτ και Τζολί έχουν ενεργό ρόλο στη διαδικασία, αφού εκτός των άλλων, συμμετείχαν και στον τρύγο του περασμένου Σεπτεμβρίου.

(Με πληροφορίες από Daily Mail)