Μπρίτνεϊ Σπίαρς στο Instagram για τη σχέση με τους γιους της: «Ένα κομμάτι μου πέθανε»

Σε συνέντευξη του ο μικρότερος γιος της Τζέιντεν δήλωσε πως μέσω των αναρτήσεων της επιζητά την προσοχή και υποστήριξε τον παππού του που την είχε υπό επιτήρηση.
H Μπρίτνεϊ Σπίαρς με τους γιους της Τζέιντεν (αριστερά) και Σον (δεξιά), σε έξοδο τους το 2017.
H Μπρίτνεϊ Σπίαρς με τους γιους της Τζέιντεν (αριστερά) και Σον (δεξιά), σε έξοδο τους το 2017.
Gerardo Mora via Getty Images

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς περιέγραψε σε μια σειρά φωνητικών μηνυμάτων το Σάββατο πόσο πληγώθηκε όταν οι γιοι της διέκοψαν την επαφή τους μαζί της και εξήγησε επίσης γιατί ήταν τόσο σημαντικό για εκείνη να χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μοιράζεται ό,τι έχει στο μυαλό της — παρόλο που ακιρβώς αυτό έχει προκαλέσει προβλήματα στη σχέση της μαζί τους.

Ήταν η πιο πρόσφατη εξέλιξη σε δημόσιο πάρε-δώσε στο οποίο εμπλέκονται η ποπ σταρ, ο πρώην συντροφός της Κέβιν Φέντερλαϊν και οι γιοι τους, Σον Πρέσοτν, 16, και Τζείντεν Τζέιμς, 15.

Τον περασμένο μήνα, ο Φέντερλαϊν είπε στη Daily Mail ότι τα αγόρια είχαν διακόψει την επαφή με τη μητέρα τους εξαιτίας του πώς χρησιμοποιούσε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε μια άλλη συνέντευξη, ο Τζέιντεν είπε ότι θεωρεί πως η μητέρα του έκανε αναρτήσεις στο Instagram για να κερδίσει την προσοχή.

Ακόμη, σητν ίδια συνέντυεξη ο Τζέιντεν υπερασπίστηκε τον παππού του Τζέιμι Σπίαρς επειδή έθεσε την ποπ σταρ υπό την επιτήρηση του, μέσω νομικής ρύθμισης που έλεγχε τη ζωή της για σχεδόν 14 χρόνια. Το μεγαλύτερο μέρος αυτού του διαστήματος η Μπρίτνεϊ δεν μπορούσε να μιλήσει ανοιχτά για τις εμπειρίες της, και μόνο αφού αποκάλεσε την επιτήρηση «καταχρηστική» σε μια εκρηκτική δικαστική ακρόαση, ένας δικαστής συμφώνησε ότι ήταν καιρός να τελειώσει.

Αρχικά, η Μπρίτνεϊ απάντησε στη συνέντευξη του γιου της επικαλούμενη την έλλειψη σεβασμού του απέναντί της και κατηγορώντας τον ότι ήταν θυμωμένος που θα σταματήσει να λαμβάνει διατροφή από εκείνη ως παιδί της όταν κλείσει τα 18. Το Σάββατο, είπε ότι δεν έχει πεί ακόμη όλα όσα έχει να πει.

«Τα παιδιά μου ισχυρίζονται τώρα ότι «δεν είναι αρκετά καλή, θέλει προσοχή», είπε. «Ναι, θέλω να με ακούσουν και είμαι θυμωμένη. Κάπως υποσυνείδητα θέλω να προσβάλω τους ανθρώπους επειδή έχω προσβληθεί πολύ.»

Η Μπρίτνεϊ πρόσθεσε ότι τώρα αναγνωρίζει ότι είναι πραγματικά θυμωμένη με τον Τζέιμι - ο οποίος είπε ότι ελπίζει να καεί στην κόλαση μαζί με τη μητέρα της, Λιν Σπίαρς - και μίλησε απευθείας στους γιους της για το πόσο συνεχίζει να νοιάζεται για αυτούς.

«Είμαι τόσο ευλογημένη ακόμη και που σε αποκαλώ δικό μου και θέλω απλώς να ξέρεις ότι ζητώ συγγνώμη», είπε. [Φταίει] «Η άγνοιά μου να πω όχι — να το πω σε εσάς, γιατί αυτό προοριζόταν για τον πατέρα μου».

Μίλησε επίσης για το πόσο επώδυνη ήταν η σύγκρουση με τους γιους της, αναφέροντας κάποια στιγμή ότι την είχαν την είχαν απομακρύνει, σταμάτησαν τις επισκέψεις και δνε παρεβρέθηκαν στον γάμο της.

«Από τότε που έφυγαν, ειλικρινά ένιωσα ότι ένα τεράστιο κομμάτι μου πέθανε», είπε η Μπρίτνεϊ. «Σαν κυριολεκτικά να μην έχω κανένα σκοπό πια. Ήταν η χαρά μου, ήταν τα πάντα μου. Ανυπομονούσα να τους δω. Για αυτό ζούσα.»

Αλλά, πρόσθεσε, πως δεν πρόκειται να σταματήσει να μιλάει δημόσια αφού της στερούσαν τη φωνή της για τόσο καιρό. Αποκάλυψε ότι συναντιέται κάθε εβδομάδα με έναν θεραπευτή και κάνει επίσης ιπποθεραπείες για να ξεπεράσει την απομόνωση που βίωσε κατά τη διάρκεια της γονικής επιτήρησης της - ιδιαίτερα τον χρόνο που αναγκάστηκε να περάσει σε μια δομή απεξάρτησης.

Το να ανοίγεται ήταν πάντα ένας αγώνας για εκείνη, πρόσθεσε, περιγράφοντας τον εαυτό της ως εσωστρεφή παρά τη ζωή της ως ερμηνεύτρια.

«Στο μυαλό μου, είναι πολύ σημαντικό για μένα να αισθάνομαι ότι μπορώ να μοιραστώ», είπε η Μπρίτνεϊ. «Ας είναι το πιο ανόητο πράγμα στον κόσμο που κάνω το να μοιράζομαι στο Instagram τις σκέψεις μου, αν είναι χαζό, ας είναι έτσι, γιατί ειλικρινά νιώθω ότι με βοηθάει».

Με πληροφορίες από buzfeednews.com

Δημοφιλή