ΔΙΕΘΝΕΣ
20/05/2021 07:10 EEST

Νεαρό κορίτσι γλυτώνει την τελευταία στιγμή από σεξουαλική επίθεση

Ο δράστης της επιτέθηκε με μαχαίρι.

Μία νεαρή κοπέλα ηλικίας 11 ετών δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από γνωστό στις αρχές δράστη, αφού στο παρελθόν έχει καταδικαστεί για ανάλογα εγκλήματα, ενώ έπαιζε αμέριμνη σε πλατεία κοντά σε στάση λεωφορείου.

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή της Δυτικής Πενσακόλα, στην Πολιτεία της Φλόριντα. Οι κάμερες κλειστού κυκλώματος της περιοχής κατέγραψαν ένα άσπρο SUV, να «τσεκάρει» το μικρό κορίτσι ενώ παίζει στην πλατεία, κάνοντας κατ’επανάληψη κύκλους. Ξαφνικά ο οδηγός σταμάτησε, βγήκε από το αυτοκίνητο και με την απειλή μαχαιριού έτρεξε προς το μέρος της, αρπάζοντας την από το λαιμό επιχειρώντας να την σύρει προς το SUV. Το 11χρονο κορίτσι αντιστάθηκε σθεναρά με αποτέλεσμα ο δράστης να πέσει στο έδαφος και στην συνέχεια να τραπεί σε φυγεί με το όχημα του.

Το τοπικό τμήμα του Σερίφη, κινητοποίησε ολόκληρο το δυναμικό των 50 αστυνομικών που διαθέτει στην προσπάθεια να συλλάβει τον δράστη, κάτι που τελικά κατάφεραν σε λιγότερο από οκτώ ώρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας εντοπίστηκε στο σπίτι του και παραδόθηκε χωρίς προβάλλει αντίσταση στις αρχές, ενώ στο μεταξύ είχε βάψει σε άλλο χρώμα το αυτοκίνητο του, στην προσπάθεια του να παραπλανήσει τους αστυνομικούς.

Στον δράστη, ηλικίας 30 ετών, απαγγέλθηκαν κατηγορίες για επίθεση και απόπειρα απαγωγής ενός παιδιού κάτω των 13 ετών. Ο άντρας έχει ποινικό μητρώο, συμπεριλαμβανομένης σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού, δήλωσε ο Σερίφης της κομητείας Εσκάμπια, Τσιπ Σίμονς Chip σε συνέντευξης τύπου που παραχώρησε.

«Είμαστε πολύ τυχεροί που η οικογένειά της, την έχει σήμερα το σπίτι της και δεν ψάχνουμε για ένα κοριτσάκι που έχει χαθεί», είπε, σημειώνοντας ότι ο συγκεκριμένος άνδρας το οποίο χαρακτήρισε «ζώο» δεν αποτελεί πλέον απειλή για την κοινωνία.

Η 11χρονή είχε μόνο μικρές αμυχές, χωρίς ευτυχώς να φέρει περισσότερα τραύματα. Πάντως όπως είπε η αστυνομία, ο δράστης είχε και πάλι πλησιάσει το κορίτσι πριν από δύο εβδομάδες κάνοντας την να νιώσει «άβολα» όπως η ίδια εξήγησε.

 

Πηγή: RT