Νεμπράσκα: Πτώμα μητέρας βρέθηκε στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο γιος της

Την αστυνομία ειδοποίησε ο πατέρας. Bρήκε αίμα και ανθρώπινα δόντια στο σπίτι
.
.
HARRIS COUNTY SHERIFF'S OFFICE (2)

Στη σύλληψη ενός έφηβου οδηγήθηκαν οι αρχές της Πολιτείας της Νεμπράσκα όταν βρήκαν στο προτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου που οδηγούσε το πτώμα της μητέρας του.

Πρόκειται για τον Τίλερ Ρόενζ, 17 ετών, στο πορτ μπαγκάζ του οποίου βρέθηκε το άψυχο σώμα της μητέρας του Μισέλ Ρόενζ, 49 ετών. Οι δύο τους είχαν αγνοούμενοι την Πέμπτη (13/10), αναφέρει το People.

Σύμφωνα με έγγραφα που περιήλθαν στην κατοχή του ABC-13, ο πατέρας του 17χρονου επικοινώνησε με την αστυνομία αφού βρήκε αίμα και ένα ανθρώπινο δόντι στο γκαράζ του σπιτιού τους στο Χάμπλ του Τέξας.

Στη συνέχεια, ο πατέρας του Τίλερ ακολούθησε τα ίχνη του αίματος στην κύρια κρεβατοκάμαρα, όπου φέρεται να βρήκε τέσσερα επιπλέον ανθρώπινα δόντια μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας φέρεται να δείχνει το Mazda της οικογένειας να φεύγει από το σπίτι στις 11:44 το πρωί της Πέμπτης (13/10).

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, τα οποία περιήλθαν στην κατοχή του Click2Houston.com, η πιστωτική κάρτα της Μισέλ Ρόενζ χρησιμοποιήθηκε στην Πολιτεία του Τέξας και στην Πολιτεία του Κάνσας, υποτίθεται καθ′ οδόν προς τη Πολιτεία της Νεμπράσκα. Η πινακίδα του αυτοκινήτου εντοπίστηκε επίσης από ραντάρ κοντά στο Ντάλας του Τέξας.

Με βάση τα στοιχεία, οι αρχές κατάλαβαν ότι το αυτοκίνητο κατευθυνόταν πιθανότατα προς τα βόρεια. Ειδοποίησαν τις αρχές της Πολιτείας της Νεμπράσκα να αναζητήσουν το Mazda. Όταν η τροχαία εντόπισε το όχημα και προσπάθησε να το σταματήσει, ο οδηγός φέρεται να τράπηκε σε φυγή.

Μετά από καταδίωξη που ακολούθησε, η οποία έφτασε σε ταχύτητες 170 χιλιομέτρων/ώρα, το όχημα συγκρούστηκε με ένα ημιφορτηγό και στη συνέχεια έπεσε σε χαντάκι. Οι αρχές λένε ότι πίσω από το τιμόνι βρισκόταν ο Τίλερ, που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Το πτώμα της 49χρονης βρέθηκε στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου. Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, η προκαταρκτική έρευνα διαπίστωσε ότι πέθανε από αμβλύ τραύμα και στραγγαλισμό.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα