Ολες οι νέες ταινίες που θα προβληθούν στο Netflix τον Μάρτιο

Μία νέα ταινία κάθε βδομάδα.
Η Ολγκα Κουριλένκο, πρωταγωνίστρια του Sentinel.
Η Ολγκα Κουριλένκο, πρωταγωνίστρια του Sentinel.
Netflix

Στις αρχές του 2021, το Netflix ανακοίνωσε ότι θα προβάλει μία καινούργια ταινία κάθε βδομάδα - και κρατάει την υπόσχεσή του.

Μέχρι στιγμής φέτος, είδαμε το εφηβικό, ρομαντικό ειδύλλιο To All The Boys: Always And Forever, το δραματικό Pieces Of A Woman, το πολύ καλό I Care A Lot και το πολύ πρωτότυπο Malcolm And Marie.

Για τον Μάρτιο, το Netflix έχει προγραμματίσει μία εφηβική κωμωδία της Εϊμι Πόλερ (συμπαρουσιάστρια στις φετεινές Χρυσές Σφαίρες), οικογενειακή διασκέδαση με το Yes Day και την δραματική ταινία εποχής Coven Of Sisters.

Η πλήρης λίστα των νέων ταινιών:

Moxie (3 Μαρτίου)

Απηυδισμένη με το σεξιστικό, τοξικό καθεστώς στο Λύκειό της, μία ντροπαλή 16χρονη εμπνέεται από το επαναστατικό παρελθόν της μητέρας της και εκδίδει ένα ανώνυμο περιοδικό, το οποίο πυροδοτεί μία οργισμένη, σχολική επανάσταση.

Sentinelle (4 Μαρτίου)

Οταν επιστρέφει στο σπίτι της μετά από μία τραυματική, πολεμική αποστολή, μία ειδικά εκπαιδευμένη Γαλλίδα στρατιώτης, χρησιμοποιεί τις θανάσιμες ικανότητές της για να κυνηγήσει τον άντρα που πλήγωσε την αδελφή της.

Coven Of Sisters (11 Μαρτίου)

Χώρα των Βάσκων,1609. Για να αναβάλουν την εκτέλεσή τους, μία ομάδα γυναικών που κατηγορούνται για μαγεία, παρασύρουν τον διώκτη τους σε μία μαγική τελετή.

Yes Day (12 Μαρτίου)

Η Αλισον και ο Κάρλος, που αισθάνονται υποχρεωμένοι να λένε συνεχώς όχι στα τρία παιδιά τους, αποφασίζουν να καθιερώσουν την Ημέρα του Ναι - επί ένα 24ωρο, τα παιδιά αποφασίζουν τους κανόνες. Ακολουθεί μία τρελή περιπέτεια στο Λος Αντζελες, η οποία φέρνει την οικογένεια πιο κοντά παρά ποτέ.

A Week Away (26 Μαρτίου)

Ο Γουίλ Χόκινς είναι ένας προβληματικός έφηβος, που έρχεται σε σύγκρουση με τον νόμο και βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι: να πάει σε αναμορφωτήριο ή να ενταχθεί σε μία Χριστιανική, καλοκαιρινή κατασκήνωση.

Bad Trip (26 Μαρτίου)

Μία κρυφή κάμερα ακολουθεί δύο κολλητούς φίλους που γυρίζουν τις ΗΠΑ με αυτοκίνητο, κάνοντας απίθανες πλάκες και προκαλώντας ξεκαρδιστικό χάος στο ζωντανό κοινό τους.