Άντρας μαχαίρωσε τη σύζυγό του στη Νίκαια

Συνελήφθη αργότερα ο ημεδαπός δράστης με ίχνη αίματος στα ρούχα του.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ
Eurokinissi

Σε νοσοκομείο με τραύμα στην κοιλιακή χώρα μεταφέρθηκε το βράδυ της Δευτέρας μία γυναίκα, η οποία κατήγγειλε ως δράστη της επίθεσης τον σύζυγό της.

Λίγα λεπτά μετά τις 9:30 κάλεσε η ίδια το τηλεφωνικό κέντρο της άμεσης δράσης και δήλωσε στον τηλεφωνητή, που απάντησε στην κλήση της, ότι ο σύζυγος της την χτύπησε με μαχαίρι στην κοιλιά.

Πολύ γρήγορα έφτασαν στο διαμέρισμα της οδού Αρτέμιδος στη Νίκαια οι πρώτοι αστυνομικοί, οι οποίοι εντόπισαν εν ζωή το θύμα, αλλά όχι και τον δράστη, που είχε εξαφανιστεί.

Η 57χρονη γυναίκα, γεννημένη στο Περού διακομίστηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο έχοντας τις αισθήσεις της. Στη συνέχεια μετά από αναζητήσεις οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίας εντόπισαν σε κοντινή απόσταση τον φερόμενο δράστη της επίθεσης και τον συνέλαβαν.

Ο άντρας έχει συλληφθεί πολλές φορές για ενδοοικογενειακή βία

Ο δράστης της επίθεσης είναι Έλληνας γεννημένος το 1967 ο οποίος είχε συλληφθεί πολλές ακόμα φορές για ενδοοικογενειακή βία.

Ειδικότερα ο άνδρας είχε συνελήφθη μια φορά το 2021, δύο το 2022, τρεις το 2024. Η τελευταία φορά που συνελήφθη ήταν στις 27 Απριλίου του 2024.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα την τελευταία φορά ρωτήθηκε εάν θέλει να πάει σε δομή και να προμηθευτεί panic button, αλλά εκείνη είπε πως δεν επιθυμούσε.

Δημοφιλή