Ντε Τζενέρις - Ντε Ρόσι: Δώδεκα χρόνια γάμου στο τεύχος Αγάπης του People

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη με την ευκαιρία της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου.
Ντε Τζενέρις - Ντε Ρόσι:
Ντε Τζενέρις - Ντε Ρόσι:

Μετά από 12 χρόνια γάμου, οι Ελεν Ντε Τζενέρις και Πόρσια Ντε Ρόσι επιβεβαιώνουν ότι η σχέση τους παραμένει το ίδιο δυνατή σε μια κοινή συνέντευξη που παραχωρούν, ενώ φωτογραφίζονται για το εξώφυλλο του People.

Οπου κι αν ταξιδεύει η Ρόσι κι οι δυο τους είναι χώρια, η Ντε Τζενέρις «γεμίζει με ροδοπέταλα στο σχήμα της καρδιάς το κρεβάτι μου», λέει η Ντε Ρόσι στο People για το ετήσιο τεύχος Αγάπης. «(Αυτό το κάνει) κάθε φορά τα τελευταία 16 χρόνια...», συμπληρώνει η ίδια. Περνώντας την εποχή της πανδημίας μαζί, οι δυο τους είναι ακόμη πιο αποφασισμένες να μην πάρουν η μία την άλλη ως δεδομένες παρά τα πολυάσχολα προγράμματά τους.

Η συνέντευξη θα δημοσιευτεί με την κυκλοφορία του People την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου εν όψει της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κι οι δυο αντιμετώπισαν δυσκολίες να αποδεχτούν την σεξουαλικότητά τους, ενώ πρόσφατα η Ελεν Ντε Τζενέρις βρέθηκε στα πυρά της δημοσιότητας μετά από καταγγελίες για άσχημη μεταχείριση των συνεργατών της στο δημοφιλές σόου που παρουσιάζει. Η σύντροφός της την υπερασπίστηκε ανοιχτά.

ΠΗΓΗ: