Ο χαιρετισμός του βασιλικού ζεύγους από το μπαλκόνι στο παλάτι του Μπάκιγχαμ

Μαζί με τον διάδοχο του θρόνου πρίγκιπας Ουίλιαμ κι άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, αλλά χωρίς τον πρίγκιπα Χάρι.
MATTHEW CHILDS via REUTERS

Ο βασιλιάς Κάρολος μετά την στέψη του, εμφανίστηκε στο μπαλκόνι του παλατιού του Μπάκιγχαμ μαζί με τη σύζυγό του βασίλισσα Καμίλα, τον διάδοχο του θρόνου πρίγκιπα Γουίλιαμ και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, αλλά ο πρίγκιπας Χάρι, ο μικρότερός του γιος του, απουσίαζε.

Ο Χάρι, του οποίου η παρουσία στη στέψη του πατέρα του είχε τεθεί υπό αμφισβήτηση νωρίτερα φέτος, αφού περιέγραψε λεπτομερώς τις οικογενειακές διαμάχες στα απομνημονεύματά του “Spare”, δεν είχε επίσημο ρόλο στην τελετή.

Ο Χάρι είχε παρευρεθεί στην τελετή στο Αβαείο Γουέστμινστερ νωρίτερα το Σάββατο χωρίς τη σύζυγό του Μέγκαν και τα δύο μικρά παιδιά του, τα οποία παρέμειναν στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το μεγαλύτερο παιδί του, ο Άρτσι, γίνεται το Σάββατο τεσσάρων ετών.

Σχολιαστές είχαν πει ότι αν ο Χάρι είχε εμφανιστεί με την οικογένειά του στο μπαλκόνι, αυτό θα ήταν ένα σημάδι συμφιλίωσης ανάμεσα στις δύο πλευρές μετά από την ρήξη στις σχέσεις τους.

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα εμφανίστηκαν για δεύτερη φορά στο μπαλκόνι υπό τις επευφημίες του πλήθους των δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων που είχαν συγκεντρωθεί στο Mall, τη μεγάλη λεωφόρο που οδηγεί στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Δημοφιλή