Ο Ελληνάρας επιστρέφει στους δρόμους κι αυτή τη φορά φοράει στολή

Αλλά η κάμερα καραδοκεί.
.
.
Huffpost GR

Αλλο ένα βίντεο με την υπογραφή του Παναγιώτη Δρακουλάκου, φίλου της HuffPost και θύματος ενός Ελληνάρα πριν από 4 χρόνια.

Τον Ιανουάριο του 2016, οδηγούσε τη μηχανή του σε εθνική οδό, όταν o Ελληνάρας πετάχτηκε ξαφνικά από αγροτικό χωματόδρομο με ΙΧ, παραβιάζοντας την προτεραιότητα. Η σύγκρουση ήταν μετωπική, ο κ. Δρακουλάκος τραυματίστηκε σοβαρά και λίγο αργότερα έχασε και την δουλειά του, ενώ ο Ελληνάρας αρνήθηκε να κάνει δήλωση ότι έφταιγε και χάρη στον νέο ποινικό κώδικα που ψηφίστηκε πριν τις εκλογές του Ιουλίου 2019, το αδίκημά του παραγράφηκε.

Εκτοτε ο κ. Δρακουλάκος κυκλοφορεί και καταγράφει με την κάμερά του όλους τους Ελληνάρες που συναντά στον δρόμο του. Τα πολύ προσεγμένα βίντεό του ανεβαίνουν στο κανάλι που έφτιαξε στο YouTube και το τελευταίο επεισόδιο της σειράς είναι αφιερωμένο αποκλειστικά στις παραβιάσεις του Κ.Ο.Κ. από την Ελληνική Αστυνομία.

Αν συναντήσετε κι εσείς κάποιον εκπρόσωπο του είδους στην περιοχή σας, στείλτε μας τα σχετικά ντοκουμέντα, σε βίντεο ή φωτογραφίες, στο info@huffpost.gr - κι εμείς θα αναλάβουμε τα υπόλοιπα.

Δημοφιλή