Ο George Stephanopoulos κάνει πιο πολύ σεξ από εμάς και όλοι τον ζηλεύουν (τουλάχιστον έτσι λέει η γυναίκα του)

Donna Ward via Getty Images

Η αλήθεια είναι ότι η Ali Wentworth, η σύζυγος του George Stephanopoulos, έδωσε περισσότερες πληροφορίες για τη σεξουαλική τους ζωή από όσες θα θέλαμε να ξέρουμε.

Σύμφωνα με το New York Post, η σύζυγός του είπε -δημόσια- ότι κάνουν τόσο πολύ σεξ που την έχει κάνει να χάσει ακόμη και φίλους. Από τη ζήλια τους.

Στο νέο της βιβλίο «Go Ask Ali», η ηθοποιός -που είναι παντρεμένη με τον Stephanopoulos τα τελευταία 17 χρόνια, λέει ότι όταν αποκαλύπτει στους φίλους της πόσο συχνά κάνει σεξ με τον σύζυγό της, εξοργίζονται!

«Η χειρότερη στιγμή για μένα είναι όταν φτάνει η ώρα για το μοιραίο ερώτημα: ”Πόσο συχνά κάνετε σεξ με το σύζυγό σας;”. Έχω χάσει φίλους με αυτή την ερώτηση» γράφει στο βιβλίο της. Όταν η Γουέντγουορθ λέει στους φίλους της την αλήθεια, η αντιδράσεις τους είναι ποικίλες. «Οι γυναίκες ξεφυσάνε και ουρλιάζουν, σαν να τους λέω ότι πυροβόλησα το σκύλο μου» αστειεύεται. «Κάποια από αυτές πάντα χτυπά το χέρι στο τραπέζι ενώ μία φορά μια φίλη έσπασε το ποτήρι του κρασιού στο χέρι της. Τι να κάνουμε; Είμαστε ακόμη ερωτευμένοι».

Πάντως το δημοσίευμα αφήνει το βασικό ερώτημα αναπάντητο και πάει να μας σκάσει: Τελικά πόσες φορές την εβδομάδα κάνουν σεξ;

Μάλλον θα πρέπει να διαβάσουμε το βιβλίο της..

Robin Marchant via Getty Images