ΠΟΛΙΤΙΚΗ
25/10/2018 16:46 EEST | Updated 25/10/2018 18:19 EEST

O Kαμμένος διαψεύδει Κοτζιά για τα εκατομμύρια του Σόρος: Απόδειξη τα πρακτικά και οι παρόντες

Διπλή παρέμβαση σήμερα, Πέμπτη, από τον υπουργό Αμυνας, ο οποίος δίνει συνέχεια στην κόντρα του με τον πρώην υπουργό Εξωτερικών, μέσω twitter και τις δύο φορές, με επίκεντρο τη δήλωση Κοτζιά ότι ο Καμμένος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι χρηματοδοτείται από τον μεγιστάνα Σόρος για να εξαγοράζει «τους έξω».

Στην πιο πρόσφατη παρέμβασή του, ο Πάνος Καμμένος κάνει λόγο για ψέμα, αναφέροντας μάλιστα ότι έχει απόδειξη τα πρακτικά του υπουργικού συμβουλίου και μάρτυρες τους υπόλοιπους υπουργούς. 

Προς υποστήριξη όσων ισχυρίζεται, ο υπουργός Άμυνας παραθέτει σημερινή συνέντευξη του υπουργού Χρήστου Σπίρτζη, ο οποίος σε σχετικό ερώτημα, απάντησε ότι δεν άκουσε ποτέ τον Πάνο Καμμένο «να λέει τέτοια πράγματα» στο υπουργικό συμβούλιο. 

Ωστόσο, ο Χρήστος Σπίρτζης έσπευσε να διευκρινίσει ότι απλώς δεν άκουσε, προσθέτοντας οτι αυτό δεν σημαίνει ούτε πως επιβεβαιώνει, ούτε πως διαψεύδει...

 

Νωρίτερα σήμερα, ο υπουργός Αμυναςέκανε retweet άρθρο από σάιτ που απηχεί τις απόψεις του, το οποίο έγραφε ότι «ο Πάνος Καμμένος ό,τι έχει να πει, το λέει ευθέως, όχι με διαρροές σε πιστόλια της διαπλοκής», σε μία έμμεση απάντησή του προς τον Νίκο Κοτζιά, ο οποίος μετά την παραίτησή του είχε γράψει πως «εκβιαστές, διεφθαρμένοι, μπιστόλια του συστήματος υπονομεύουν την αξιοπρέπεια τκαι την τιμή όποιου τους αντιστέκεται».