ΔΙΕΘΝΕΣ
25/01/2019 18:56 EET

Ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ «έγινε εντελώς διαβολικός» και «χρησιμοποίησε λέιζερ για να σκοτώσει ένα κατσίκι»

«Τρώμε το κατσίκι που σκότωσες;»

Bloomberg via Getty Images

Ο επικεφαλής του Facebook, Μαρκ Ζάκερμπεργκ, σκότωσε κάποτε ένα κατσίκι με όπλο λέιζερ και τη σέρβιρε κρύα στον επικεφαλής του Twitter, Τζακ Ντόρσεϊ, σύμφωνα με αναφορές.

Η αποκάλυψη, που θυμίζει κακό ταινίας του Τζέιμς Μποντ, έγινε από τον Ντόρσεϊ σε μια περίεργη συνέντευξη στο Rolling Stone.

Ερωτηθείς για την πιο αξιομνημόνευτη συνάντησή του με τον Ζάκερμπεργκ, ο Ντόρσεϊ είπε: «Λοιπόν, ήταν μια χρονιά που έτρωγε μόνο ό,τι σκότωνε ο ίδιος. Μου έκανε κατσίκι για γεύμα. Είχε σκοτώσει το κατσίκι».

Πρόσθεσε: «Το σκοτώνει με ένα όπλο λέιζερ και μετά με μαχαίρι. Ύστερα, την έστειλαν στον χασάπη».

 

Getty Editorial

 

Ερωτηθείς από τον έκπληκτο δημοσιογράφο Μπράιαν Χάιατ για περισσότερες λεπτομέρειες, ο Ντόρσεϊ συνέχισε: «Ένα αναισθητικό όπλο (stun gun). Το αναισθητοποίησαν, και μετά το μαχαίρωσε. Μετά το έστειλαν στον χασάπη».

«Όπως φαίνεται, στο Πάλο Άλτο υπάρχει ένας κανόνας ή κανονισμός πως μπορείς να έχεις έξι ζώα σε οποιαδήποτε έκταση, οπότε είχε έξι κατσίκια».

Όπως είπε ο Ντόρσεϊ, «του λέω “τρώμε το κατσίκι που σκότωσες;” Μου λέει “Ναι”. Του λέω “έχεις ξαναφάει κατσίκι;”. Απαντάει “ναι, το λατρεύω”. Λέω “τι άλλο θα φάμε;”. “Σαλάτα”. Του λέω “πού είναι το κατσίκι;”. “Είναι στον φούρνο”».

«Μετά περιμέναμε περίπου 30 λεπτά. Λέει “νομίζω ότι έχει γίνει”. Πηγαίνουμε στην τραπεζαρία. Φέρνει το κατσίκι. Ήταν κρύο. Αυτό μου έμεινε στη μνήμη. Δεν ξέρω αν πήγε πίσω στον φούρνο. Έφαγα μόνο τη σαλάτα μου”».

Η δέσμευση του Ζάκερμπεργκ να τρώει μόνο κρέας από ζώα που είχε σκοτώσει ο ίδιος είχε αποδοκιμαστεί το 2011 από οργανώσεις για τα δικαιώματα των ζώων.

Μετάφραση/ αναδημοσίευση από την βρετανική έκδοση της HuffPost