Ο Μίλτος Πασχαλίδης στο Θέατρο Πέτρας

Η βραδιά θα τα έχει όλα: παραμύθια, κακές συνήθειες, ιστορίες για τις Περσείδες, τραγούδια που ζούνε λαθραία και παλιά και αγαπημένα τραγούδια.
Yiannis Margetousakis

Εικοσιπέντε χρόνια πορείας με μεγάλες συναυλίες, αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια, 13 πετυχημένους δίσκους, σημαντικές συνεργασίες. Όλα με το προσωπικό του στίγμα, την πετυχημένη ισορροπία μεταξύ ροκ και παραδοσιακής μουσικής και τη χαρακτηριστική επικοινωνία του με το κοινό. Χαρισματικός ερμηνευτής και τραγουδοποιός σπάνιας ευαισθησίας, ο Μίλτος φημίζεται για τα δυναμικά και απρόβλεπτα προγράμματά του, που χαρακτηρίζονται από έντονο αυτοσχεδιασμό και αυθορμητισμό.

Η βραδιά στο Θέατρο Πέτρας θα τα έχει όλα: παραμύθια, κακές συνήθειες, ιστορίες για τις Περσείδες, τραγούδια που ζούνε λαθραία και παλιά και αγαπημένα τραγούδια. Δίπλα σε αυτά και τραγούδια από την νέα δισκογραφική του δουλειά, «Στη Χώρα Των Αθώων» (Ogdoo Music Group).

Μετά το sold out των δύο συναυλιών στο Βεάκειο Θέατρο τον Ιούλιο, ο Μίλτος Πασχαλίδης ανανεώνει το ραντεβού για την 1η Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Πέτρας.

Μαζί του:

Θύμιος Παπαδόπουλος – πνευστά

Νίκη Γρανά - πιάνο, ακορντεόν

Πάρις Περυσινάκης - λύρα, μαντολίνο

Ηλίας Δουμάνης - τύμπανα

Δημήτρης Μουτάφης – μπάσο

Πασχάλης Κολέντσης, Ηλίας Καρούμπαλης – Ηχοληψία

Μανώλης Μπράτσης – Φωτισμοί

Info

Θέατρο Πέτρας, Πετρούπολη
Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου 2020
‘Ώρα έναρξης: 21.30
Γενική είσοδος 15 ευρώ
Προπώληση: Viva.gr (ηλεκτρονικά) 11876 (τηλεφωνικά)

https://www.viva.gr/tickets/music/theatro-petras/miltos-pasxalidis-summer-2020/

Δημοφιλή