Ο Ρομπ Κοέν, σκηνοθέτης του «The Fast And The Furious» κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση

Οι ανατριχιαστικές μαρτυρίες συναδέρφου και της κόρης του.
Ο Ρομπ Κοέν κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση.
Ο Ρομπ Κοέν κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση.
VCG via Getty Images

Ο Ρομπ Κοέν, σκηνοθέτης του «The Fast And The Furious», της «Μούμιας: Η Αυτοκρατορία του Δράκου» και της «Συμμορίας του Τυφώνα» (“The Hurricane Heist”), κατηγορήθηκε για σεξουαλική κακοποίηση.

Σύμφωνα με μαρτυρία που δημοσιεύτηκε στην Αμερικανική HuffPost, ο Κοέν κακοποίησε μια γυναίκα, της οποίας η ταυτότητα δεν αποκαλύπτεται, όταν εκείνη είχε χάσει τις αισθήσεις της. Το περιστατικό συνέβη το 2015, όταν ο Κοέν προσκάλεσε την γυναίκα σε επαγγελματικό δείπνο στο Μανχάταν για να συζητήσουν την πιθανή συνεργασία τους σε μια νέα τηλεοπτική σειρά.

Μετά το φαγητό, εκείνη ένιωθε περίεργα, ωστόσο συνόδευσε τον Κοέν σε μπαρ για ποτό, επειδή «ήταν πολύ ενθουσιασμένη για αυτή την ευκαιρία στην καριέρα της». Το επόμενο που θυμάται ήταν να ξυπνάει γυμνή, με το πρόσωπο του Κοέν ανάμεσα στα πόδια της. Μετά την συνάντησή τους, η γυναίκα ανέφερε αμέσως την κακοποίηση στους φίλους και γνωστούς και μάλιστα ξεκίνησε ψυχοθεραπεία.

Ο δικηγόρος του Κοέν, Μάρτιν Σίνγκερ, απάντησε στις κατηγορίες με μια επιστολή 13 σελίδων που έστειλε στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα. «Η ιστορία είναι δυσφήμιση, με προσβλητικούς ισχυρισμούς για τον πελάτη και τις ψεύτικες κατηγορίες εξευτελιστικής σεξουαλικής συμπεριφοράς. Ο πελάτης μου τις απορρίπτει», γράφει ο δικηγόρος. Επιπλέον, προειδοποίησε την ιστοσελίδα για δημοσίευση της ιστορίας ώστε να τροφοδοτήσει το κίνημα «MeToo». Ωστόσο, ο Σίνγκερ δεν ανταποκρίθηκε αμέσως στα αιτήματα των δημοσιογράφων για σχόλια στην υπόθεση.

Μέσα στο 2019, ο Κοέν αντιμετώπισε παρόμοιες κατηγορίες από την ίδια του την κόρη Βάλκιρι Γουέδερ, η οποία αποκάλυψε ότι την παρενοχλούσε όταν εκείνη ήταν παιδί και την έπαιρνε μαζί του όταν επισκεπτόταν σκλάβες του σεξ στα γυρίσματα ταινιών στο εξωτερικό. Εκείνος, αρνήθηκε τις κατηγορίες.

Πηγή: Variety

Δημοφιλή