Ο Τομ Χανκς για την μάχη του με τον κορονοϊό: Αισθανόμουν εξαντλημένος

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι η σύζυγός του Ρίτα ήταν χειρότερα και «σερνόταν για να πάει στην τουαλέτα».
Ο Τομ Χανκς μίλησε δημόσια για την μάχη του με τον κορονοϊό.
Ο Τομ Χανκς μίλησε δημόσια για την μάχη του με τον κορονοϊό.
ASSOCIATED PRESS

Στις αρχές Μαρτίου, ο Τομ Χανκς ανακοίνωσε ότι εκείνος και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον, προσβλήθηκαν από τον νέο κορονοϊό. Ο Χανκς και η Γουίλσον βρίσκονταν σε γυρίσματα ταινίας με θέμα τη ζωή του Ελβις Πρίσλεϊ στην Αυστραλία, όταν αισθάνθηκαν κόπωση και πόνους στο σώμα.

Μετά από μέρες θεραπείας και απομόνωσης, το ζευγάρι επέστρεψε στο σπίτι του στο Λος Αντζελες, υγιές. Στην πρώτη της συνέντευξη μετά τη θεραπεία η ηθοποιός, τραγουδίστρια και παραγωγός Γουίλσον, αποκάλυψε ότι της δόθηκε χλωροκίνη και το φάρμακο είχε «ακραίες παρενέργειες» στον οργανισμό της.

Σε πρόσφατη συνέντευξη στη ραδιοφωνική εκπομπή The National Defense, ο Χανκς μίλησε δημόσια για τη μάχη τους με τον COVID-19 και τη ζωή στην απομόνωση. Ο διάσημος ηθοποιός και κινηματογραφιστής είπε ότι εκείνος και η σύζυγός του αντιμετώπισαν διαφορετικά συμπτώματα. Ο Χανκς είχε σοβαρούς πόνους στο σώμα και αισθανόταν εξουθενωμένος, ενώ η υγεία της Γουίλσον ήταν σε πιο άσχημη κατάσταση.

«Η Ρίτα το πέρασε πιο δύσκολα από μένα. Είχε πιο υψηλό πυρετό. Εχασε την αίσθηση της γεύσης και της οσμής. Δεν απολάμβανε το φαγητό για περίπου τρεις εβδομάδες», δήλωσε ο Χανκς. Και πρόσθεσε ότι η σύζυγός του είχε «τόση ναυτία που σερνόταν στο πάτωμα για να πάει από το κρεβάτι στην τουαλέτα».

Ο Χανκς και η Γουίλσον παρέμειναν σε καραντίνα σε νοσοκομείο της Αυστραλίας για τρεις ημέρες, πριν τη διάγνωση. «Ηταν σχετικά νωρίς όσον αφορά την αντιμετώπιση και τα μέτρα της Αυστραλίας στον κορονοϊό και ήθελαν να μην το μεταφέρουμε σε άλλους», εξήγησε.

Κι ενώ ο Χανκς προσπάθησε να γυμναστεί στο νοσοκομείο, είπε ότι ήταν «ήταν εξουθενωμένος» μέσα στα 12 λεπτά μιας άσκησης διάρκειας 30 λεπτών.

«Οποιος κι αν έμπαινε στις καμπίνες απομόνωσης, γιατρός ή νοσοκόμα, ρωτούσε πώς αισθάνομαι και απαντούσα ότι “έζησα μια περίεργη εμπειρία. Προσπάθησα να κάνω βασικές ασκήσεις γυμναστικής στο πάτωμα και δεν μπορούσα να τις ολοκληρώσω, σταματούσα στη μέση”. Και η γιατρός με κοιτούσε μέσα από τα γυαλιά της σαν να μιλούσε στον πιο χαζό άνθρωπο. Και μου είπε ότι έχω κορονοϊό», συμπλήρωσε.

Δημοφιλή