Ο Τζέισον Μομόα «χαρίζει» στην Λίσα Μπονέ ένα Ford Mustang του 1965

Προχώρησε στην πλήρη ανακτασκευή του πρώτου της αυτοκινήτου, που είχε αποκτήσει όταν ήταν 17 χρονών.

Ο Τζέισον Μομόα εξέπληξε την σύζυγο του Λίσα Μπονέ, με τον ωραιότερο τρόπο, αφού προχώρησε στην πλήρη ανακτασκευή του πρώτου της αυτοκινήτου, που είχε αποκτήσει όταν ήταν 17 χρονών. Ένα Ford Mustang του 1965.

Στο διάρκειας επτά λεπτών βίντεο κλιπ με τίτλο «Το πρώτο Mustang της συζύγου μου», ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Aquaman», που έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στην σειρά του HBO, «Game of Thrones», ακούγεται να λέει στον πρόλογο:

«Ξέρω πως δεν μπορούμε να ζήσουμε ξανά μία ανάμνηση, μπορούμε όμως να την χτίσουμε πάλι».

Το Ford Mustang, που βρισκόταν σε πολύ κακή κατάσταση, παραδόθηκε σε μία εταιρεία στο Λας Βέγκας που ειδικεύεται σε ανακατασκευές κλασικών αυτοκινήτων. Όταν η πολυπόθητη μέρα της παραλαβής έφτασε, το θέαμα ήταν απίστευτο.

Ένα από τα ομορφότερα αυτοκίνητα που κυκλοφόρησαν στο δρόμο, σταθμός στην ιστορία της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας, το όνειρο κάθε πιτσιρικά, είχε και πάλι αποκτήσει ζωή.

Η Λίσα Μπονέ, μόλις άνοιξε τα μάτια της και το είδε μπροστά της δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό και την συγκίνηση της. «Θεέ μου. Είναι υπέροχο».

Για τον Τζέισον Μομόα, το αποτέλεσμα ήταν η απόλυτη δικαίωση, καθώς ήθελε να χαρίσει στην γυναίκα του λίγες στιγμές από την εφηβική της ηλικία δένοντας τες με το παρόν και την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει μαζί.

«Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, αφού αυτό ήταν το πρώτο αυτοκίνητο της συζύγου μου. Το να κάθομαι στη θέση του συνοδηγού και να της κάνω μία τέτοια έκπληξη, με τα παιδιά μας στο πίσω κάθισμα, ενώ εκείνη βρίσκεται πίσω από το τιμόνι, όπως έκανε στα 17 της, είναι μοναδικό. Είμαι ενθουσιασμένος να βλέπω το χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο της».