Ο Ζέιν Μαλίκ δεν αμφισβητεί τις κατηγορίες παρενόχλησης της Τζίτζι Χαντίντ και της μητέρας της

Ο πρώην τραγουδιστής των One Direction κατηγορείται ότι άρπαξε από το χέρι την τηλεπερσόνα Γιολάντα Χαντίντ και την έσπρωξε σε μια συρταριέρα.
{Από αριστερά) Ζέιν Μαλίκ, Γιολάντα και Ζίζι Χαντίντ.
via Associated Press
{Από αριστερά) Ζέιν Μαλίκ, Γιολάντα και Ζίζι Χαντίντ.

(AP) Ο μουσικός Ζέιν Μαλίκ δεν αμφισβητεί τις κατηγορίες ότι παρενόχλησε τη φίλη του — το σούπερ μόντελ Τζίτζι Χαντίντ — και την μητέρα της, ριάλιτι σταρ, κατά τη διάρκεια ενός βίαιου καυγά στις 29 Σεπτεμβρίου στο σπίτι της οικογένειας έξω από τη Φιλαδέλφεια.

Ο πρώην τραγουδιστής των One Direction κατηγορήθηκε ότι άρπαξε τη Γιολάντα Χαντίντ και την έσπρωξε πάνω σε μια συρταριέρα, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα. Ο ίδιος επιδόθηκε σε «συνεχείς βρισιές» στη Γιολάντα Χαντίντ, αναφέρουν τα δικαστικά έγγραφα, αποκαλώντας την «γ... Ολλανδική πόρνη» και λέγοντάς της να μείνει μακριά από την κόρη του.

Ο, 28 ετών, Μαλίκ είπε επίσης στην Τζίτζι Χαντίντ να «υπερασπιστείς τον σύντροφό σου ενάντια στη μητέρα σου στο σπίτι μου», σύμφωνα με έγγραφα που κατατέθηκαν στην κομητεία Μπακς. Προσπάθησε επίσης να επιτεθεί σε έναν άνδρα, τον οποίο το TMZ αναγνώρισε ως άνδρα ασφαλείας, ο οποίος βρισκόταν επίσης στο σπίτι, σύμφωνα με τα (ίδια) έγγραφα.

Ο Μαλίκ έκανε έκκληση σε τέσσερις περιληπτικές κατηγορίες παρενόχλησης την Τετάρτη. Αυτό σημαίνει ότι ο ίδιος αρνήθηκε να παραδεχτεί την ενοχή του αλλά αποδέχθηκε την τιμωρία.

Δικαστής τον καταδίκασε σε 90 ημέρες επιτήρησης για κάθε κατηγορία, ή σχεδόν ένα χρόνο εν συνόλω. Πρέπει να ολοκληρώσει ένα μάθημα διαχείρισης θυμού και να υποβληθεί σε έλεγχο κι «αν εγκριθεί», να ολοκληρώσει ένα πρόγραμμα ενδοοικογενειακής βίας. Επίσης, του δόθηκε εντολή να μην έχει καμία επαφή με τη Γιολάντα Χαντίντ ή τον προαναφερθέν άνδρα. Η δοκιμαστική περίοδος θα μπορούσε να αρθεί σε έξι μήνες εάν ο Μαλίκ πληροί τις προϋποθέσεις, σύμφωνα με έγγραφα.

Ο Μαλίκ απάντησε τις κατηγορίες στο Twitter, γράφοντας ότι «συμφώνησε να μην αμφισβητήσει τις κατηγορίες που προέκυψαν από μια διαμάχη που είχα με ένα μέλος της οικογένειας της συντρόφου μου που μπήκε στο σπίτι μας ενώ οη σύντροφός μου έλειπε αρκετές εβδομάδες». Κατήγγειλε ότι η υπόθεση είχε διαρρεύσει στα μέσα ενημέρωσης και την χαρακτήρισε «ιδιωτική υπόθεση».