Οι φαν του Τζέιμς Μποντ ζητούν αναβολή της πρεμιέρας του «No Time to Die»

Με ανοιχτή επιστολή στους παραγωγούς ζητούν αντί της 3ης Απριλίου, η πρεμιέρα να γίνει το καλοκαίρι.
RW/MediaPunch/IPx

Οι ιδρυτές των δύο δημοφιλέστερων σάιτ για τους φαν του Τζέιμς Μποντ, των «MI6 Confidential» και «The James Bond Dossier», ζητούν με ανοιχτή επιστολή τους προς τους παραγωγούς της ταινίας να αναβληθεί η προγραμματισμένη πρεμιέρα του «No Time to Die» λόγω κορονοϊού.

Μεταφέροντας την έκκληση των φαν, που ζητούν η προγραμματισμένη για τις 3 Απριλίου πρεμιέρα να μετατεθεί το καλοκαίρι «καθώς οι ειδικοί αναμένουν ότι η επιδημία θα κορυφωθεί», οι Τζέιμς Πέιτζ και Ντέιβιντ Λι σημειώνουν ότι «ήρθε η ώρα η δημόσια υγεία να μπει πάνω από το πρόγραμμα προβολών του μάρκετινγκ».

Η επιστολή με τίτλο «No Time for Indecision» (Καθόλου χρόνος για αναποφασιστικότητα) αναφέρει πως «σε έναν μήνα είναι η παγκόσμια προβολή της ταινίας, τότε που η επιδημία αναμένεται να έχει κορυφωθεί στις ΗΠΑ. Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα τα σινεμά να είναι κλειστά και η προσέλευση του κοινού να παρουσιάσει σημαντική μείωση ως τις αρχές Απριλίου. Ακόμα και αν δεν υπάρξουν νομικοί περιορισμοί και τα σινεμά παραμείνουν ανοιχτά, -για να θυμηθούμε το σχόλιο της Μ από το Skyfall - ‘πόσο ασφαλής θα αισθάνεσαι;’»

“«Είναι απλά μια ταινία. Η υγεία και η ευημερία των φαν και των οικογενειών τους σε όλο τον κόσμο, είναι πιο σημαντικές»”

Σύμφωνα με το BBC η ανοιχτή επιστολή έρχεται μετά την απόφαση της Disney να ακυρώσει το γκαλά για την παρουσίαση της νέας πλατφόρμας streaming, Disney+ στη Βρετανία, που ήταν προγραμματισμένο στις 5 Μαρτίου.

Στην επιστολή καταγράφεται και η ανησυχία για την βρετανική πρεμιέρα της ταινίας στις 31 Μαρτίου, με την επισήμανση ότι στο Royal Albert Hall αναμένεται να συγκεντρωθούν πάνω από 5.000 άτομα. «Ακόμη και ένα μόνο άτομο, το οποίο μπορεί να μην παρουσιάζει συμπτώματα, θα μπορούσε να μεταδώσει τον ιό στο υπόλοιπο κοινό Δεν είναι το είδος της δημοσιότητας που θα ήθελε κανείς» αναφέρεται μεταξύ άλλων.

«Είναι απλά μια ταινία. Η υγεία και η ευημερία των φαν και των οικογενειών τους σε όλο τον κόσμο, είναι πιο σημαντικές.Περιμέναμε πάνω από τέσσερα χρόνια γι′ αυτή την ταινία.Μερικοί μήνες ακόμη δεν θα βλάψουν την ποιότητα της και επιπλέον θα βοηθήσουν το box office...»

Με πληροφορίες από BBC

Πήγαινε στην αρχική σελίδα