Όταν η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ συνάντησε τους Τζεφ Μπρίτζες και Ματ Ντέιμον για έναν καλό σκοπό

Ή αλλιώς όταν η Κάρι Μπράντσο συνεργάστηκε με τον «Μεγάλο Λεμπόφσκι».
Youtube

Μπορεί το «Sex and the City» να αποτελεί πλέον παρελθόν, ωστόσο οι λάτρεις της διάσημης σειράς είχαν πρόσφατα την ευκαιρία να πάρουν και πάλι μια μικρή γεύση από Κάρι Μπράντσο και αυτό το οφείλουν στον Ματ Ντέιμον.

Την ίδια ώρα ο Τζεφ Μπρίτζες γίνεται ξανά ο «The dude», ο μουσάτος χαρακτήρας με τα χαρακτηριστικά μαλλιά και τη ζακέτα που υποδυόταν ο ηθοποιός στην ταινία «Ο Μεγάλος Λεμπόφσκι».

Οι δύο ηθοποιοί ενσαρκώνουν παλιούς αγαπημένους χαρακτήρες του κοινού για καλό σκοπό, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα του Independent, το γύρισμα του βίντεο που μπορείτε να δείτε στη συνέχεια έγινε για την νέα καμπάνια του Water.org. Με τίτλο «Pour It Forward», η πρωτοβουλία έγινε σε συνεργασία με την Stella Artois για να συγκεντρωθούν χρήματα και να ευαισθητοποιηθεί το κοινό πάνω στην ΜΚΟ των Ματ Ντέιμον και Γκάρι Γουάιτ που έχει στόχο την παροχή νερού σε αυτούς που το έχουν ανάγκη.

Ο Ματ Ντέιμον δήλωσε σχετικά με τη συνεργασία: «Η συνεργασία μας με την Stella Artois μας έχει βοηθήσει να εξασφαλίσουμε εκατομμύρια χρήματα. Παρουσιάζοντας το μείζον πρόβλημα της έλλειψης νερού σε τόσο μεγάλα γεγονότα όπως το Super Bowl, θεωρούμε πως το μήνυμα μας θα διαδοθεί ακόμα περισσότερο».

«Έχει περάσει καιρός. Είχε πολλή πλάκα, αλλά ήταν επίσης λίγο αλλόκοτο- με την καλή έννοια. Ωστόσο ήταν πολύ σημαντικό λόγω του σκοπού, δηλαδή να στηρίξω την συγκεκριμένη πρωτοβουλία», είπε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ μιλώντας στη Huffpost. «Βρήκα σωστό και έξυπνο το πώς θέλησαν να απεικονίσουν την Κάρι γι′ αυτήν την ιδέα. Το βρίσκω έξυπνο. Στο παρελθόν είχες ένα σενάριο και όλες τις λέξεις που χρειαζόσουν να σου θυμίζουν πως λείπεις εδώ και καιρό. Αλλά αυτό ήταν σαν ένα εναλλακτικό σύμπαν. Πέρασα υπέροχα», πρόσθεσε.