Όταν το Hollywood δεν κοιτάζει ηλικίες: 5 επιλογές που δε βγαίνουν μαθηματικά

Με αφορμή το ρόλο της Cher ως μητέρα της Meryl Streep στο Mamma Mia 2. H πρώτη είναι 71, η δεύτερη 68.

Έτσι είναι το Hollywood. Κρύβει χρόνια, βάζει χρυσόσκονη και πλάθει ιστορίες. Φυσικά και το Mamma Mia 2, δεν είναι η πρώτη τέτοια περίσταση. Δείτε παρακάτω μερικές ακόμη απίστευες ηλικιακές διαφορές που μας έδειξε το Hollywood.

Indiana Jones and the Last Crusade: 12 χρόνια διαφορά πατέρα-γιου

Ο Harrison Ford ήταν 47 όταν κυκλοφόρησε η Τελευταία Σταυροφορία. Το μεγάλο δέλεαρ της ταινίας ήταν ότι αυτή τη φορά θα συναντούσαμε τον πατέρα του. Ωστόσο, τον πατριάρχη έπαιξε ο Sean Connery, ο οποίος ήταν τότε 59 ετών. Αυτό σημαίνει ότι ο Jones Sr κατάφερε να παντρευτεί τη συζυγό του, να κατασταλάξει σε μια καλή εργασία και να έχει ένα μωρό πριν κλείσει τα 15. Ο Connery αρχικά απέρριψε τον ρόλο λόγω αυτής της γελοίας ηλικιακής διαφοράς. Δεν έχασε ωστόσο την ευκαιρία να κοιμηθεί με μια γυναίκα 40 χρόνια νεότερή του στo «Entrapment».

The Fighter: 10 χρόνια διαφορά μητέρας-γιου

Η Melissa Leo υποδύεται τη μάνατζερ του γιου της που είναι μποξέρ. Όταν γυρίστηκε η ταινία ήταν 34 ετών. Ο γιος της, που τον υποδύεται ο .Mark Wahlberg είναι μόλις 10 χρόνια μικρότερός της. Για να γίνει ακόμα πιο ιντριγκαδόρικο, ο Christian Bale που παίζει τον μεγαλύτερο αδερφό του και προπονητής του, είναι 2 χρόνια μικρότερος του Wahlberg. Αυτός που επέλεξε το cast είχε εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ.

Mean Girls: 12 χρόνια διαφορά μητέρας-κόρης

Είναι μια χαρά ότι στο Mean Girls η McAdams υποδύεται την κόρη. Είναι πολύ τραβηγμένο όμως, που την μητέρα της υποδύεται η Amy Poehler. Σήμερα, η πρώτη είναι 39, η άλλη 46. Πρόκειται ξεκάθαρα για κωμωδία, έτσι;

Brokeback Mountain: 4 χρόνια διαφορά πατέρα-κόρης

Όσο μικρότερη η διαφορά, τόσο πιο αστείο αναμένεται να είναι. Στην εν λόγω ταινία η 22χρονη Kate Mara υποδύεται τη 19χρονη κόρη του 26χρονου Heath Ledger. Το κακό είναι ότι η μικρή αυτή διαφορά που έχουν, φαίνεται ξεκάθαρα στη μεγάλη οθόνη. Το Hollywood έχει να το λέει.

Alexander: 1 χρόνος διαφορά μητέρας-γιου

Εδώ μπαίνει το κερασάκι στη τούρτα. Η Angelina Jolie είναι μόλις 362 μέρες μεγαλύτερη από τον Colin Farrell και τελικά κατέληξε να παίζει τη μητέρα του. Ωστόσο, το σενάριο, η δράση και η φριχτή συμμετοχή του Van Kilmer έρχονται να επισημάνουν ότι η μικρή αυτή διαφορά ηλικίας μεταξύ των πρωταγωνιστών, δεν είναι το μόνο μελανό σημάδι στη ταινία.

Πηγή: Guardian

Δημοφιλή