Παιδί 8 ετών παίρνει το τιμόνι από τα χέρια της μητέρας του και είναι για καλό σκοπό

Ο ΚΟΚ σίγουρα δεν το επιτρέπει, αλλά σε αυτή την περίπτωση οφείλει να κάνει μια εξαίρεση
youtube

Η 27χρονη Λόρεν Σμιθ οδηγούσε στον αυτοκινητόδρομο A120 στο Κόλτσεστερ της Αγγλίας και είχε στο πίσω κάθισμα τον μόλις 8 ετών γιο της Μπεν, όταν ξαφνικά ένιωσε μια αδιαθεσία και παρουσίασε συμπτώματα που δεν είχε παρουσιάσει ποτέ ξανά στο παρελθόν.

Η Λόρεν άρχισε να τρέμει, να μην μπορεί να οδηγήσει και τελικά να χάνει τις αισθήσεις της, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να χάσει την λωρίδα που ήταν και να κινδυνεύει να συγκρουστεί με τα υπόλοιπα που ήταν στο δρόμο.

Τότε, ο γιος της, πολύ πιο ψύχραιμος από ότι αρμόζει η ηλικία του, άφησε το πίσω κάθισμα και άρπαξε το τιμόνι για να τους σώσει. Έτσι, αντί να συγκρουστούν με οποιοδήποτε όχημα του ρεύματος, ο μικρός τους οδήγησε έξω από την εθνική οδό σε δρόμο με χορτάρια και το σταμάτησε πίσω από ένα βαν. Την όλη σκηνή κατέγραψε μέσω μίας κάμερας ένα όχημα που ερχόταν από πίσω και το κορυφαίο είναι πως ο μικρός άναψε μέχρι και τα αλάρμ.

Η μητέρα οδηγήθηκε στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις που έδειξαν οτι είχε υποστεί για πρώτη φορά στην ζωή της, ένα είδος επιληψίας.

«Είναι ο ήρωάς μου» αναφέρει συγκινημένη στη Daily Mail για το κατόρθωμα του γιου της. «Μας έσωσε τη ζωή, δεν θέλω να σκέφτομαι που θα ήμασταν τώρα χωρίς αυτόν».

Η Σμιθ, δεν θυμάται τίποτα από το 24ωρο πριν το συμβάν.

Δημοφιλή